Gökcen Özdoğan Enç Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili olan Gökcen Özdoğan Enç, 1976 yılında doğmuştur. Aslen Burdur Bucaklıdır. Türk Siyasetçi Gökcen Özdoğan'ın biyografisi hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Gökcen Özdoğan Enç Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gökcen Özdoğan Enç Biyografisi

16 Mart 197 yılında Burdur'da doğan ve orada büyüyen Gökcen Özdoğan Enç, Türk Siyasetçi olarak tanınmaktadır. Evli ve bir çocuk annesi olan Gökcen Özdoğan Enç, Türkiye'nin en başarılı siyasetçileri arasında da yer almaktadır.

Gökcen Özdoğan Enç


Gökcen Özdoğan Enç’in Eğitim Hayatı

İlkokulu ve ortaokulu Antalya Serik ilçesinde, liseyi Antalya Çağlayan Lisesi'nde tamamlayan Gökcen Özdoğan Enç, daha sonra Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun oldu.

Gökcen Özdoğan Enç’in Eğitim Hayatı


Gökcen Özdoğan Enç'in Çalışma Hayatı

Başarılı bir eğitim hayatı geçirdikten sonra Gökcen Özdoğan Enç, Halkla İlişkiler Uzmanı olarak Kamu ve özel sektörde yöneticilik görevlerinde bulundu.

Gökcen Özdoğan Enç'in Çalışma Hayatı


Gökcen Özdoğan Enç’in Siyasi Hayatı

2004 yılında AK Parti İl Kadın Kolları ile yönetime girdi. Sırasıyla Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı görevlerini gerçekleştirdikten sonra 2008 - 2011 tarihleri arasında AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptı. 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde 24. Dönem Antalya Milletvekili olarak seçildi. 24. Dönemde TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi, TBMM Anayasa Komisyonu üyesi, Mevsimlik Tarım İşçilerinin Sorunlarının Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu üyesi ve Türk Parlamenterler Birliği üyesi olarak göreve devam etmekte. Aynı zamanda TBMM Türkiye-Kosta Rika Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı. Ayrıca Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu üyesi olarak görev yaptı. 2014 yılından itibaren AK Parti Genel Merkezi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Gökcen Özdoğan Enç, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir.

Gökcen Özdoğan Enç’in Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.