Gökay Müftüoğlu Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Cennetin Sırları isimli dizi ile geçen Gökay Müftüoğlu, 7 Temmuz 1986'da Rize'de dünyaya geldi.
Gökay Müftüoğlu Kimdir

Gökay Müftüoğlu Biyografisi

Rize'de dünyaya gelen Gökay Müftüoğlu, çocukluğunu İzmir'de çocukluğunu izmir'de geçirdi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Amsterdam'da oyunculuk üzerine eğitim aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra oyunculuğa adım atan Gökay Müftüoğlu, kamera karşısına ilk kez Cennetin Sırları isimli dizi ile geçti. 

 

gokays.jpg

 

2012'de Ağır Roman: Yeni Dünya isimli dizide Türker karakterini canlandırdı. Dizi, İstanbul'un varoş semtlerinde yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tamer Tıraşoğlu, Begüm Birgören, Nesrin Cavadzade, Macit Koper, Murat Daltaban ve Cem Bender yer aldı. 2013'te Aşk isimli dizide Fırat karakterini canlandırdı. Dizi, sevdiği adam için aşkından vazgeçen genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Tandoğan yer aldı. 

Gökay Müftüoğlu 2014'te ise Emanet isimli dizide Caner karakterini canlandırdı. Dizi, bir operasyon sırasında yanlışlıkla vurduğu adamın karısına aşık olan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Özlem Yılmaz ve Mehmet Akif Alakurt yer aldı. Gökay Müftüoğlu 2015'te Kara Sevda isimli dizide Salih karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce ayrılmak zorunda kalan iki gencin yıllar sonra birbirlerini bulmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Sümer yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Kara Sevda-2015
  • Yolunda A.Ş.-2014
  • Emanet - 2014
  • Sivil -2013
  • Aşk -2013
  • A.Ş.K-2013
  • Ağır Roman Yeni Dünya -2012
  • Cennetin Sırları - 2011

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.