Göğüs Büyütücü Masaj Aleti '’Oppai Taisou’’

Göğüs bedeninden memnun olmayan kadınlar, Takiko Shindo' nun tasarımı olan '' Oppai Taisou'' adlı ürününe yoğun ilgi gösteriyor.
Göğüs Büyütücü Masaj Aleti '’Oppai Taisou’’

Kadınların göğüs bedenleri kişiye göre farklılık göstermektedir. Bazı kadınların göğüsleri daha küçük ölçülerde olmaktadır. Bazı kadınlar ise göğüs bedeninden memnun değildir. Bu yüzden göğüs ölçülerini büyütmek için, bazı yöntemlere başvururlar. Bunlar göğüs büyütme ameliyatı, masaj, göğüs büyütücü kremler ve göğüs büyütücü masaj aletleri gibi yöntemlerden oluşmaktadır.

Genellikle göğüs büyütme ameliyatı olarak istedikleri ölçülere kavuşuyorlar. Ameliyat sonrasında yaşanabilecek ağrı, sızı ve sorunlar endişelendiriyor. Bazı kadınlar ameliyat korkusu yaşıyor. Bu yüzden göğüs büyütme ameliyatı yerine daha farklı ve acısız yöntemler arıyor. Göğüs büyütücü kremler, oldukça sık kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Bu ürünler, hem ölçüyü büyütüyor hem de dikleştiriyor.

Göğüs Büyütücü Masaj Aleti ’Oppai Taisou’’

Japonya’ da üretilen bir masaj aleti, kadınların göğüs ölçülerinde değişime yardımcı oluyor. Küçük göğüsleri büyütüp şekle sokan bu ürün Japonya’ da büyük ilgi görüyor. Adı ''Oppai Taisou'' verilen ürün göğüsleri yanlardan sıkarak, masaj yapıyor. Göğüs kaslarında kan akışını hızlandırarak, göğüslerin 3 cm kadar büyümesini sağlıyor. İnternet sitesinde 40 – 55 dolar arasında satılmaktadır.

gogus-buyutucu-masaj-aleti-’oppai-taisou’’--004.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.