Gizem Memiç Kimdir

2016 yılında TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor yarışmasına katılan Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde Gaziantep’te doğdu.
Gizem Memiç Kimdir

Gizem Memiç’in Biyografisi

Gizem Memiç, ilkokul ve ortaokulun ardından Ankara'da İncesu Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Liseden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nü okudu.

Eğitimini aldığı dönemlerde Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Spor Kulübü’nde profesyonel olarak voleybol oynadı.

Gizem Memiç, 2010 yılında “Miss Turkey” yarışmasında birinci oldu. Türkiye’de birinci olduktan sonra Çin'in Sanya kentinde yapılan Miss World Dünya Güzellik Yarışması'na katılırken, aynı yıl içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletinin Las Vegas şehrinde Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda da boy gösterdi.

 

Survivor 2016

Gizem Memiç, 2016 yılında TV8 ekranlarında başlayacak olan, sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “Survivor 2016” yarışmasına katılacak.

Gönüllüler takımında yer alacak olan Gizem Memiç’e, kendi takımında Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü ve Zafer Mete eşlik edecek.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.