Gizem Kerimoğlu Kimdir

Başarılı Türk sporcu Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 tarihinde İstanbul’un Fatih semtinde doğdu.
Gizem Kerimoğlu Kimdir

Gizem Kerimoğlu’nun Biyografisi

Bulgar göçmeni olan Gizem Kerimoğlu, ilkokul ve ortaokulun ardından İstanbul Semiha Şakir Lisesi’nden mezun olarak klasik eğitimini tamamladı. Lise eğitiminin ardından Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’ne kayıt yaptırdı. Üniversite okuduğu dönem içerisinde bir yıllık İngilizce eğitimini almak için İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.

Gizem Kerimoğlu, üniversite yıllarından itibaren sporun birçok alanı ile ilgilendi. Spor alanında profesyonel ve yarı profesyonel klasmanlarda yer aldı. Üniversiteden aldığı lisans sayesinde basketbol ve futbol oynadı.

Aldığı eğitim ile başta Yapı Kredi Spor Kulübü olmak üzere birçok kulüpte Fitness Eğitmeni ve Personal Trainer olarak çalıştı. 2013 yılında ise aktif spor hayatını sonlandırdı.

Gizem Kerimoğlu, spor hayatını tamamladıktan sonra oyunculuk ve spikerlik eğitimleri aldı. Barbaros Çidal’dan diksiyon ve spikerlik eğitimleri alırken, oyunculuk alanına ilk adımını da Umut Kırcalı ile attı. 2015 yılında ise Deniz Erdem’den tiyatroculuk eğitimi aldı. Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu alanında kendisini geliştirme devam etmektedir.

 

Survivor 2016

Gizem Kerimoğlu, 2016 yılında TV8 ekranlarında başlayacak olan, sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “Survivor 2016” yarışmasına katılacak.

Yarışma içerisinde gönüllüler takımında yer alaca ve takımda kendisine Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü ve Zafer Mete eşlik edecek.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.