Getir Kimin, Türk Markası mı, Ortakları Kimler?

Milyonlarca dolar yatırım alan başarılı şirket Getir'in sahibi kimdir? İşte Getir'in sahibi ve hakkında bilgiler;
Getir Kimin, Türk Markası mı, Ortakları Kimler?

Getir Sahibi Kimdir, Ne Zaman, Nasıl Kuruldu?

Getir 2015 yılında Nazım Salur tarafından kurulmuştur. Sahibi Nazım Salur'dur. BiTaksi uygulamasını geliştiren isim Nazım Salur 55 yaşındadır. Getir uygulamasıyla birçok ödüle layık görülmüştür. Getir'in merkezi İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunmaktadır. İstanbul dışında İzmir, Bursa, Ankara, Kocaeli'de hizmet vermektedir. Nazım Salur'un Bayburt doğumlu olduğu söylenmektedir.

Getir, ortalama 10-15 dakika içerisinde insanların en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri geniş kurye ağıyla 7/24 müşterilerine ulaştıran bir mobil ticaret uygulamasıdır. %100 Türk malı olan Getir kurulduğu bu günden bu yana 5 kat büyümüştür. 

Getir Kimin


Nazım Salur Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Nazım Salur hakkında internette çok fazla bilgi bulunmasa da 55 yaşında olduğu ve Bayburt'ta doğduğu söylenilmektedir. 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Nazım Salur, mobilya imalatında kullanılan endüstriyel tesislerin satışında aracılık yapan çeşitli şirketler kurmuştur. 2013 yılında BiTaksi'yi kuran Nazım Salur, taksi arayan yolculara en kısa sürede taksi buldurarak popülerleşmeye başladı. Türkiye'de ilk kez taksilere kredi kartıyla ödeme seçeneği getirdi.

2015 yılında Getir'i kurdu. Birçok ürünü gece gündüz kullanıcıya ulaştıran Getir, ortalama 10 dakika teslimat süresiyle bir dünya rekoruna imza atmayı başardı. 2020 yılında "Yılın İş İnsanları" ödüllerinde "Yılın Erkek Girişimcisi" ödülüne sahip oldu. Yaptığı konuşmada "Sao Paulo, Mexico City, Paris ve Londra'da hizmet vereceğiz" dedi. 

Getir Kimin


Getir Ortakları

Getir'in kurucu ortakları Serkan Borançlı, Nazım Salur ve Tuncay Tütek'tir. Getir'i kuran kişi Nazım Salur'dur. Peki Getir'in ortakları kimdir? İşte cevabı;

Tuncay Tütek Kimdir?

Tuncay Tütek 2005 yılında PepsiCo bünyesine katılmış ve 8 yıl boyunca Pazarlama alanında çalışmıştır. 2014 yılında Zumot Group'ta Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü pozisyonunu sürdürmüş, teknoloji alaınında bir girişim gerçekleştirmek için adımlarını atmaya başlamıştır. Günümüzde kurucu ortağı olduğu Getir Perakende Lojistik A.Ş.'nin yönetiminde görev almaktadır. 

Getir Kimin


Serkan Borançılı Kimdir?

Serkan Borançılı, GittiGidiyor, BiTaksi ve Getir uygulamasının ortaklarından birisidir. UzmanTv, ModaCruz, Insider, Denebunu projelerinin yatırımcısı olan Serkan Bornçılı aynı zamanda Cimri'nin ödeme sistemi olan iPara'nın da kurucuları arasında yer almaktadır. 

Getir Kimin


Nazım Salur Kimdir?

Nazım salur ise yukarıda da bahsettiğimiz gibi Getir ve BiTaksi uygulamalarının kurucusudur. Getir'in kurucu ortağı olan Nazım Salur 56 yaşındadır.

Getir Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum