Gerçek Sağlar Kimdir

Sakarya Fırat isimli dizide canlandırdığı Küpeli Necla karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 16 Mart 1977'de İstanbul’da dünyaya geldi.
Gerçek Sağlar Kimdir

Gerçek Sağlar Biyografisi

Çocukluğunda bale eğitimi alan Gerçek Sağlar, geçirdiği bir sakatlık sebebiyle baleyi bıraktı. Daha sonra ise Ankara Devlet Konservatuarı’nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Daha sonra ise Amerika’da yüksek lisans yaptı. 2003’de Kurşun Yarası isimli dizide canlandırdığı Gülsüm karakteri ile dikkatler üzerine çekti. 2013’de Kürşat Alnıaçık ile evlendi.

2003’de Kurşun Yarası isimli dizide rol aldı. Dizinin başrollerinde ise Berdan Mardini, Gerçek Sağlar ve Bülent İnal yer aldı. Daha sonra ise Naciye’yi Kim Sevmez isimli dizide Naciye karakterini canlandırdı. Dizi, kocasının ailesi itemediği için kızı ile birlikte İstanbul’a göç eden Naciye isimli genç ve güzel bir kızın İstanbul’da yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gerçek Sağlar, Erdal Tosun, Ayla Baki ve Selim Gürata yer aldı.

Daha sonra ise senaristliğini Çağan Irmak’ın yaptığı Kabuslar Evi isimli korku dizisinde rol aldı. Dizi, eski bir oyuncu olan Sevil’in bir korku filmin çekimlerinde ilginç bir sırrı öğrenir ve hayatı değişmeye başlar. Dizinin başrollerinde ise Şerif Sezer, Gerçek Sağlar ve Kaya Akkaya yer aldı. 2009’da ise Sakarya Fırat isimli dizide Küpeli Necla karakterini canlandırdı. Dizi, Çeliktepe karakolunda askerliğini yapan Uzman Çavuş Osman Kanat ve arkadaşlarının yaşadıklarını anlatıyor. Bir yanda terörist olan kızı Necla, bir yanda eli iş tutmayan oğlu ve bir askere aşık kızı Nihan’ın arasında kalan Mürsel Ağa’nın yaşadıkları, diğer yanda ablası dağda olduğu için sevdiği adamdan çekinen Nihan ve görevi ve aşkının zorluklarının farkında olan Osman Çavuş... Dizinin başrollerinde ise Tayanç Ayaydın, Ceren Hindistan ve Sönmez Atasoy yer aldı.

2014’de ise Beni Sen Anlat isimli filmde rol aldı. Resim öğretmeni olmak isteyen Bahar isimli genç bir kız ve ailesi apar topar evlerini terk ederler ve bir villada gizlice yaşmaya başlarlar. Villanın sahipleri geldiğinde ise ilk başlarda kimse sesini çıkarmaz ama daha sonra evin hanımı söylenmeye başlar. Aynı zamanda genç bir kız kendi hayal dünyasını çizmeye ve hayallerini gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Dizinin başrollerinde ise Gerçek Sağlar, Kürşat Alnıaçık ve Serap Sağlar yer aldı.

Rol Aldığı Filmler ve Diziler :

  • 2014 - Beni Sen Anlat (Sinema Filmi)
  • 2010 - Vakit (imamın karısı)(Kısa Film)
  • 2009 - 2012 - Sakarya Fırat (Küpeli Necla) (TV Dizisi)
  • 2008 - Vurgun (Suna) (TV Dizisi)
  • 2007 - Kod Adı Kaos (Berna Keskinok) (TV Dizisi)
  • 2006 - Kod Adı (Berna Keskinok) (TV Dizisi)
  • 2006 - Kabuslar Evi: Çizgisiz Zamanlar (Genç Sevil) (TV Dizisi)
  • 2005 - Naciye'yi Kim Sevmez (Naciye) (TV Dizisi)
  • 2003 - Gurbet Kadını (Aysel ) (TV Dizisi)
  • 2003 - Kurşun Yarası (Gülsüm) (TV Dizisi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.