Gentefied Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yapımlı komedi dizilerinden biri olan Gentefied hakkında detaylı inceleme yaptık. İşte Gentefied dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve dizi hakkında tüm merak edilenler...
Gentefied Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Gentefied Dizi İncelemesi

Netflix'in 2020'de yayınladığı en yeni komedi dizisi Gentefied, aile bağlarının ne kadar da önemli olduğunu bizlere anlatan üç Latin kökenli kuzenin birbirleriyle alakasız karakterlere sahip olmasına rağmen dedeleri için verdikleri birlik mücadelesini komik bir dille ekranlara yansıtıyor. Netflix, 21 Ocak 2020'de dizinin resmi fragmanını yayınladıktan tam bir ay sonra 10 bölümlük birinci sezonu izleyicilerle buluşturdu. Şimdilerde izleyicilerden tam not almayı başaran dizi, ilerleyen zamanlarda en iyi Netflix dizileri arasında yer alması bekleniyor. NeOldu.com takipçileri için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Gentefied dizisi hakkında izleyici yorumları ve bilinmeyenleri sizlere sunuyoruz.

  • Yapım Yılı: 2020 - Günümüz
  • Gentefied Dizisi IMDb Puanı: 7,3
  • Ortalama Bölüm Süresi: 30 Dakika
  • Gentefied Dizisi Kaç Sezon: 1. Sezon
  • Gentefied Dizisi Türü: Komedi - Drama
  • Gentefied Dizisi Kaç Bölüm:  10 Bölüm
  • Gentefied Dizi Yapımcıları: Marvin Bryan Lemuz, America Ferrera

1. Ünlü oyuncu Joseph Julian Soria'nın başrolünde yer aldığı Gentefied dizisinin oyuncu kadrosunda Carlos Santos, Karrie Martin, Joaquin Casio, Julissa Calderon, Annie Gonzalez, Laura Patalano ve Felipe Esparza rol almaktadır. Başarılı oyuncu J. J. Soria daha önce izleyicilerden büyük beğeni toplayan Arınma Gecesi: Seçim Yılı, Hamlet 2, Tetikçi 2, The Oath, Camp X-Ray, Filly Brown ve Benavides Born gibi yapımlarda karşımıza çıkmıştı.

Gentefied Dizi İncelemesi


2. Komedi-drama türünde çekilen Amerikan yapımlı Gentefied dizisi Marvin Lemus ve Linda Yvette Chavez tarafından yaratılmıştır. Dizi hem İspanyolca hemde İngilizce olmak üzere 2 farklı dilde yayınlanmaktadır. 

Gentefied Dizi İncelemesi


3. Netflix'in en yeni yapımlı dizileri arasında yer alan Gentefied, 21 Şubat 2020 tarihinde izleyiciyle buluşmuştur. Toplamda 1 sezonluk 10 bölümden oluşan dizinin her bir bölümü ortalama 30 dakikadır.

Gentefied Dizi İncelemesi


4. Netflix'in 2020 yılı yapımlı komedi dizileri arasında yer alan Gentefied, 21 Ocak 2020'de yayınladığı fragmanı sonrasında izleyicilerden 100 üzerinden 96 puan almayı başarmıştır.

Gentefied Dizi İncelemesi


5. Gentefied dizisinin konusu, hayallerinin peşinde koşan Latin kökenli üç kuzenin hikayesini anlatmaktadır. 

Gentefied Dizi İncelemesi


6. Aile bağlarına oldukça önem veren Latin kökenli üç kuzen, Los Angeles’ta dedelerinin taco dükkanına yardım etmek için yola koyulurlar.

Gentefied Dizi İncelemesi


7. Los Angeles’ın giderek zenginleşen mahallelerinden birinde bulunana taco dükkanı, artık eskisi gibi iş yapmamaktadır. Kuzenler dedelerinin dükkanını ayakta tutmak için ellerinden geleni yapmaya karar verir.

Gentefied Dizi İncelemesi


8. Bizce Gentefied , aile bağlarına olan önemi ön planda tutan harika bir komedi-drama dizisi olmuş.  Dizi kısaca Latin kökenli üç kuzenin, Los Angeles’ta bulunan ve hızla zenginleşen mahallelerindeki dedelerinin taco dükkanını ayakta tutmaya çalışmasını ve beraberinde ne kadar farklı karakterde olsalar da dedelerinin dükkanını daha iyi bir hale getirmek için birlik olmaları gerektiğini bizlere anlatıyor. 

Gentefied Dizi İncelemesi


Gentefied İzleyici Yorumları

Amerikan komedi dizisi Gentefied hakkında film sitelerinde ve form sayfalarında izleyiciler tarafından yapılmış olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicileri gülmekten kırıp geçiren bazense  düşündüren Gentefied dizisi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan Gentefied izleyici yorumları..

İzleyici 1

Mükemmel bir Meksika dizisi olmuş. Gerçekten uzun zamandır Netflix'te görmek istediğim bir tür. Bu benim için harika oldu


İzleyici 2

Bence dizi netflix'in en iyileri arasında girer. Diğerlerinden farklı bir kurgu olmuş. Hafif Meksika havasında genç bir oyuncu kadrosuyla harika...


İzleyici 3

Netflix komedi dizileri kategorisinde en iyiler arasında yer alabilecek bir dizi. Yeni çıkmış olmasından dolayı insanlar henüz bilmiyor ama yakında her kes izleyecek:))


İzleyici 4

Yavaş başlıyor ama aslında ısınıyor. Tüm karakterler birbirinden sevecen. Latin Amerika kültürünü de merak ediyorsanız Taco'lar falan havada uçuşuyor. Kesinlikle başarılı bir yapım olmuş.


İzleyici 5

Çok güzel bir netflix dizisi. Eğer ki komik, mizahi, İspanyol kültürü vs vs. hoşlanıyorsanız çok seveceksiniz. Hele şu karantina dönemlerinde evinizde tamda izlenmelik dizilerden. Ben çok gülüyorum:D


İzleyici 6

Netflix 2020 dizileri arasında yer alıyor. Merak ettiğim ilk bölümü izleyeyim dedim sonra baktım 1. sezon bitmiş. ahahaha. arkadaşlar saka maka güzel dizi.


İzleyici 7

Komedi türünde izlenebilecek güzel bir dizi. İlk aşamalarda sanki durağan gibi gelse de sonrasında bir anda açılıveriyor dizi. Bence izlenebilir. Mizah açısında harika.


İzleyici 8 

Gentefied dizisinin yayınlanmadan önce fragmanını izlemiştim. Açıkcası çok merak ettim. Neyse ki 2020 yılında Netflix'te yayın hayatına başladı. Şuan yeni sezonu bekliyorum. Tek kelimeyle harika.


İzleyici 9

Kuzenler ekran başına. AHhahah bu dizi 3 kuzenin hayatını anlatıyor. Aile bağlarından bilmemnelere kadar. Bence çok hoş biz dizi olmuş. Bana sorarsanız Netflix'in en sevilen komedi dizileri listesinde Gentefied'i göreceğiz.


İzleyici 10

Çok güzel. Bazı sahneleri duragan geldi bana ama dizi genel anlamda akıcı ve seri geçiyor. Bir sonra ki sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. 


Gentefied Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizi

Netflix'te yayınlanan ve mizah dolu sahneleriyle izleyicileri adeta kahkaha tufanına tutan Amerikan yapımlı Grace and Frankie dizisi başrol oyuncuları ve karakter analizi... 

Karrie Martin

Gentefied Dizi İncelemesi

Karrie Martin, Gentefied dizisinde Ana Morales rolüne hayat veriyor. Sanatçı olan Ana Morales, Pop'un torunlarından bir tanesidir. 


Joseph Julian Soria

Gentefied Dizi İncelemesi

J. J. Soria, Gentefied dizisinde Erik Morales rolünü canlandırıyor. Henüz yolda bir bebek olan Erik Morales, Pop'un diğer torunları arasında yer alıyor.


Carlos Santos

Gentefied Dizi İncelemesi

Carlos Santos, Gentefied dizisinde Chris Morales karakterine hayat veriyor. Pop'un 3 torunundan bir tanesi olan Chris, diğer kuzenleriyle beraber elinden geleni yapmaya çalışıyor.


Annie Gonzalez

Gentefied Dizi İncelemesi

Annie Gonzalez, Gentefied dizisinde Lidia Solis karakterini canlandırıyor. Erik'in hamile  ve eğitimli kız kardeşi olarak karşımıza çıkan genç oyuncu, başarılı sahneleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.


Joaquin Casio

Gentefied Dizi İncelemesi

Joaquin Casio, Gentefied dizisinde Pop Morales rolüne hayat veriyor. Mama Fina'sın dul sahibi olan Pop, dizinin en yaşlı oyuncuları asrasında yer alıyor.

Önerilen İçerik: Grace and Frankie Dizi İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum