Genetik Bozukluğu Olan Kürksüz Tavşan

Ender görülen genetik bir bozukluk sebebiyle kürksüz doğan tavşan Mr. Bigglesworth, renkli minik kıyafetleri ve arkadaşlarının sevgisiyle ısınıyor.
Genetik Bozukluğu Olan Kürksüz Tavşan

İnsanlar Instagram’da hayvanlara ait olan hesapları takip etmeyi seviyorlar. Buna bir yenisini eklemek isteyenler; işte karşınızda 'Bay Bigglesworth'!

Hayvanlar, özellikle Instagram gibi sosyal medya hesaplarında sık sık yer alıyor. Kim sevimli hayvan resimlerine bakmayı sevmez ki? Hepimiz günde birkaç kez bir tatlılık molasına ihtiyaç duyarız. Burada en güzel ‘tatlılık’ örneklerinden biri olarak karşımıza hayvanlar çıkar.

Genetik bozukluğu sebebiyle kürkünü kaybeden bu minik tavşanın hikayesini duymaya hazır mısınız?


tavsangif-003.gif

Kendisi 2 aylık, küçük tüysüz bir tavşan ve genetik bir bozukluğu var. Onun gibi çok nadir görülen genetik bozukluk yaşayan tavşanlar, tatlılığından bir şey kaybetmiyor.


tavsan-004.jpg

Bunun bilincinde olanlar onları kurtarıyor ve sevgiyle ısıtıyor.


tavsangif-002.gif

Mr.Bigglesworth arkadaşlar ediniyor, ufacık minik süveterler bile giyiyor.


tavsan-003.jpg

Bu küçük sevimli tavşan Avustralya’daki bir tavşan üretim çiftliğinde doğmuş. Genetik bozukluğu nedeniyle tüysüz olmasından dolayı diğer tavşanlar gibi görülmemiş.


tavsan-005.jpg

Tüm kürkünü kaybeden minik tavşanı duyan Cassandra Hall isimli bir hayvansever ona evinin kapılarını açarak şans tanımış.


tavsan-007.jpg

Yeni evinde Danny isimli bir köpek ve Loafy isimli bir tavşan ile arkadaşlık kurdu.


tavsan-006.jpg

Vücut ısısını korumak için desenli elbiseler giyen Mr.Bigglesworth hayatından memnun. Öyle ki Instagram’da loafy_mrbigglesworth adlı hesabı olan minik tavşana takipçileri kıyafet örüp gönderiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.