General Mobile GM 10 Teknik Özellikleri ve Detaylı İnceleme

Fiyatına göre oldukça başarılı olan General Mobile GM 10 modelini detaylıca inceledik. İşte General Mobile GM 10 fiyatı ve özellikleri hakkında bilgiler.
General Mobile GM 10 Teknik Özellikleri ve Detaylı İnceleme

General Mobile GM 10

Orta segment bir telefona göre yüksek özelliklere sahip olan General Mobile GM 10, akıllı telefon severleri heyecanlandırmayı başardı. Sahip olduğu özellikler ile adete göz dolduran General Mobile GM 10 dış görünümüyle oldukça modern görünmektedir. Yerli şirketin çıkartmış olduğu bu akıllı telefonu sizler için detaylıca inceledik.

İşte General Mobile GM 10 teknik özellikleri...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek MT6762D
Ekran6.52 İnç 720 x 1600 Piksel IPS LCD
RAM3 GB
Depolama64 GB
Arka Kamera13 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera8 MP
Batarya Kapasitesi4000 mAH
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriAltın, Mavi
Amazon
Fiyatlarını Gör
General Mobile
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 ürünü 3 gündür kullanıyorum. Şarjı 2 gün giriyor. Full internette olmasına ve 3 cihaz daha bağlı olmasına rağmen kasmadı. Dokunmatiği hızlı, görüntü kalitesi güzel, Valla açıkçası aldığıma pişman değilim. Telefon pahalı olacak diye bir kural yokmuş. Karar sizin. Nalan O*****.

👤 Yaşlılar veya beklentisi düşük olanlar için ideal fiyat günümüz koşullarında özelliklerine göre uygun.Kamerası gerçekten kötü Ceylin E****.

İnceleme

1. MediaTek MT6762D yonga seti kullanan General Mobile ana işlemci olarak 8 çekirdek 64 bit Quad-core 1.8 GHz ARM Cortex-A53 kullanmaktadır. Ek olarak 1 adet Quad-core 1.5 GHz ARM Cortex-A53 yardımcı işlemci mevcuttur.

General Mobile GM 10

2. Bellek miktarı 3 GB olan General Mobile GM 10 depolama tarafında dahili 64 GB alana sahiptir. 256 GB hafıza kartı desteği sağlamaktadır. General Mobile GM 10 grafik işlemcisi olarak PowerVR GE8320 kullanmaktadır.

General Mobile GM 10

3. Arka tarafında 3 kamera bulunduran General Mobile GM 10 sırasıyla 13 MP + 5 MP + 2 MP çözünürlükleriyle dikkat çekiyor. Ön kamera ise 8 MP çözünürlüktedir. Portre modu ve HDR gibi kamera özellikleri vardır.

General Mobile GM 10

4. Ekran boyutu 6.52 inç olan General Mobile LCD ekrana sahip ve 720 x 1600 piksel görüntü kalitesi barındırmaktadır. Neredeyse çerçevesiz ekran ile öne çıkan General Mobile GM 10 ön kamerası ekrana gömülü şekilde tasarlanmıştır.

General Mobile GM 10

5. 80.01 % ekran gövde oranına sahip olan General Mobile 175 gram ağırlığındadır. Renk seçimi olarak Altın ve Mavi seçeneklerini kullanıcılara sunmaktadır.

General Mobile GM 10

6. General Mobile GM 10 modelinde arka kapakta bulunan parmak izi okuyucusu gibi birçok özellik sunmaktadır. General Mobile bağlantı tipi olarak Micro-USB kullanmaktadır.

General Mobile GM 10

7. Bataryasında Lithium Polymer teknolojisi kullanan General Mobile 4000 mAH gibi büyük bir batarya ile kesintisiz uzun kullanım süresi kullanıcılara sağlanmaktadır. Kablosuz şarj desteği yoktur.

General Mobile GM 10

8. İşletim sistemi android olan General Mobile GM 10, kullanıcı arayüzü olarak saf android kullanmaktadır.

General Mobile GM 10

Amazon
Fiyatlarını Gör
General Mobile
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

General Mobile GM 10 su geçirir mi?

Uygun fiyatlı akıllı telefonlardan biri olan General Mobile GM 10'un suya ve tozakarşı herhangi bir dayanıklılığı yoktur.

General Mobile GM 10 5G destekliyor mu?

General Mobile Gm 10 teknolojik açıdan birçok özelliğe sahip olsa da 5G'yi desteklememektedir.

General Mobile GM 10 hızlı şarj desteği var mı?

4000 mAh'lık büyükçe bir bataryaya sahip olan General Mobile GM 10 hızlı şarj desteğine sahip değildir.

General Mobile GM 10 çift hatlı mı?

Yeni çıkan bir çok General Mobile modelinde çift hat kullanım özelliği bulunurken GM 10 modeli tek hatlıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.