Gencer Özdemir Kimdir? & Hakkında Bilgi

1978 yılında Hatay'da doğdu. Halen Milliyetçi hareket Partisi disiplin kurulu üyesi olan Gencer Özdemir hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Gencer Özdemir'in biyografisi!
Gencer Özdemir Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gencer Özdemir Biyografisi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 1978 yılında Dünya’ya gelen Gencer Özdemir yaşamının büyük bir bölümünü geçirdiği bu şehirden üniversite okumak için 2000 yılında ayrılmıştır. Liseden sonra girdiği üniversite sınavında başarılı olarak Ankara’ya taşınan Gencer Özdemir’in bu yer değişikliği hayatında birçok yeniliğin de dönüm noktası olmuştur. Üniversite yıllarında siyaset ile tanışan Gencer Özdemir üniversite sırasında ve sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi adına birçok faaliyette yer almıştır. Bekar ve 1 çocuk babası olan Gencer Özdemir halen Ankara’da ikamet etmektedir.


Gencer Özdemir Eğitim Hayatı

Doğduğu şehir olan Hatay’da ilk ve orta öğrenimini tamamlayan Gencer Özdemir daha sonra Ankara gazi üniversitesi hukuk fakültesi bölümünü kazanmıştır. Lisans eğitimini 4 yıllık süre içerisinde bitirerek 2004 yılında buradan mezun olan Gencer Özdemir eğitiminin hemen ardından iş hayatına atılmıştır. Ayrıca kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlayacak birçok sertifikası da bulunan Gencer Özdemir birçok konferansta da eğitim vermektedir.


Gencer Özdemir İş Hayatı

İş hayatına Ankara barosuna kayıtlı avukat olarak çalışarak başlayan Gencer Özdemir’in kendisine ait avukatlık ofisi de bulunmaktadır. İyi derece İngilizce bilmesi nedeni ile mesleğinde kısa süre de yükselen Gencer Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi adına da birçok siyasi dava da yer almıştır.


Gencer Özdemir Siyasi Hayatı

Üniversite yıllarında siyasi faaliyetlerine gençlik kolları ile 18 yaşında başlayan Gencer Özdemir pati adına birçok kademede görev yapmıştır. Meclis üyeliği de yapmış olan Gencer Özdemir partisi tarafından 2018 yılının haziran ayında yapılan erken seçimlerde doğduğu şehir olan Hatay’da 10. Sıra milletvekili olarak gösterilmiş ancak seçilememiştir. Halen Milliyetçi hareket Partisi disiplin kurulu üyesi olan Gencer Özdemir parti içerisindeki en aktif üyelerden birisi olarak dikkat çekmektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.