Gençer Cansev Kimdir

Gençer Cansev, 4 Ocak 1989’da Yozgat’ın Akdağmadeni kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takımlar seviyesinde defansif pozisyonda görev alan futbolcudur.
Gençer Cansev Kimdir

Gençer Cansev Biyografisi

Gençer Cansev’in Kulüp Kariyeri

Gençer Cansev, futbola ilk olarak 2001 yılında Küçükköyspor’da başladı ve burada 6 sene boyunca mücadele etti. 2007 yılına gelindiğinde ise as takıma çağrılarak kariyerinde profesyonelliğe ilk adımı attı. Bir sezon oynadığı takımda 32 maça çıkıp 3 gol attı. Bir sene sonra ise Kartalspor’dan transfer teklifi aldı ve bonservissiz şekilde transfer gerçekleşti.

Kartalspor’da bekleneni veremeyen Gençer Cansev, burada sadece 7 maça çıkarken, sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı ve Karadeniz ekiplerinden Giresunspor’a transfer oldu. Giresunspor ile 2009-2010 sezonunda 23 maça çıkıp 1 gol attı ve buradan da ligin bir başka takımı olan Boluspor’a geçiş yaptı.

Boluspor’da 3 sezon boyunca forma giyen tecrübeli futbolcu, 56 maçta sahne aldı ve 1 gol attı. 2013-2014 sezonunda İstanbul ekiplerinden İstanbul Başakşehirspor’a transfer oldu. İlk sezonunda takımda ilk 11’de maçlara çıkmaya başladı ve sezon sonunda Türkiye 1. Lig şampiyonluğu yaşadı. 2014-2015 sezonunda kariyerinin ilk Türkiye Süper Lig karşılaşmasına çıkan Gençer Cansev, toplamda 14 maça çıkıp 3 kez fileleri havalandırdı.

Gençer Cansev’in Milli Takım Kariyeri

Gençer Cansev, milli formayı kariyerinde ilk kez 2007 yılında Türkiye U-18 takımında giydi ve burada 4 maça çıkıp 1 gol attı. Aynı yıl içerisinde gösterdiği performans ile Türkiye U-19 takımına yükseltildi. U-19 ile 3 maçta sahne alan Gençer Cansev, daha sonra herhangi bir milli takım tecrübesi yaşayamadı.

Gençer Cansev’in Başarıları

İstanbul Başakşehirspor

Türkiye Birinci Lig: 2013-2014

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.