Cinsel Yaşam Gelenekleri - Geçmişten Günümüze 11 Cinsel Yaşam Ritüeli

Binlerce yıldır süre gelen şaşırtıcı ve bir o kadar da ilginç gelenekleri araştırdık. İşte birbirinden şaşırtıcı cinsel yaşam inançları.
Cinsel Yaşam Gelenekleri - Geçmişten Günümüze 11 Cinsel Yaşam Ritüeli

Dünyamızın birçok yerinde yüzyıllar boyunca uygulanmış ve bazıları hala devam eden garip cinsel yaşam gelenekleri var. İnsanlar, bulundukları coğrafyanın da etkisiyle çeşitli kültürler oluşturmuş ve bunu ritüellerle süslemişlerdir.

Bu paylaşımımızda dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan farklı toplumların, akıllara durgunluk veren ve sizi hayrete düşürecek 11 cinsel yaşam ritüelini işleyeceğiz.

1) Ereksiyonların Sebebi "Rüzgar."

anid.gif

Antik Roma’nın en önemli doktorlarından Galen, penisin şişmesine sebep olarak "rüzgarı"  göstermiştir. Sonuç olarak da, sizi gaza getiren gıdaları afrodizyak olarak kabul etmiştir.


2) Doğum Esnasında Karınıza Bir Yumurta Atmak

yumurtagif.gif

Karınıza bir yumurta atarak, onun iyi bir doğum yapabilmesini dilemek iyi bir yöntemdir. Edvard Westermarck'ın Erken İnançlar ve Sosyal Etkileri adlı kitabında (1932), kolay bir doğumun gerçekleşmesi için Fas'taki Yahudi bir topluluk tarafından uygulanan bu ilginç ritüele yer vermiştir.

- Yumurta ve doğum yok artık. Kırık çıkıklarda yumurtanın kullanılmasını anlarız da bu ne arkadaş :)


3) Evli Olsanız Bile Seks Yapamazsınız!

ehenem.gif

Evli olsanız bile seks yaparsanız cehenneme gidebilirsiniz. 12. yüzyılda Vision of Alberic bu bilgiyi veriyor. Pazar günleri, kilise toplantıları ve önemli günlerde seks yapan evli insanlara dahi birbirinden acımasız işkenceler uygulanmış. 


4) Seks Kirli ve Bulaşıcıdır

gif-016.gif

Bu durumda anlıyoruz ki, seksin kirli veya bulaşıcı bir etkisi olduğuna dair yaygın bir inanç vardı.  Westermarck, Kongo'daki yüksek papalıkların gezi yaptığı sırada evde oturan tüm insanlara seks yapmayı bu yüzden yasaklamıştı.


5) Seks Yaptıktan Sonra Ata Binmek Yasak!

at-gif.gif

Seks yaptıysanız ve sonrasında bir ata biniyorsanız çok kötü şeyler olabilirdi. Westermarck, "Cinsel ilişkiden sonra kirli şekilde kutsal hayvan olan ata biniyorsanız muhtemelen at sırtında bel ağrısı çekebilir, hatta acı çekerek ölebilirsiniz.

- Bizim inancımızda da cinsel ilişkiden sonra banyo yapıp gusül abdesti almazsak attığımız her adımın haram olduğu inancı yok mu?


6) Terk Edilmemek İstiyorsanız Adet Kanı Kullanın!

makarn-gif.gif

Partnerinizi elinizde tutmak istiyorsanız, yemeğine adet kanı ekleyin; Mariamne H. Whatley, Jamaika'da Folklor ve İnsan Cinselliği (2001) adlı kitabında bahsediyor. Görünüşe göre bazı erkekler, bu mit nedeniyle makarna gibi kırmızı gıdalardan kaçınırlar :)   

- Bizim para karşılığı falcılık ve büyücülük yapan sahtekarların bağlama olayı değil mi ya bu :)


7) Bir Askere Cinsel Hastalık Bulaştıran Herhangi Bir Kadın Fahişe Kabul Edilirdi

anigif_sub-buzz-15081-1502219045-5.gif

İkinci Dünya Savaşı sırasında, cephedeki bir Alman askeri bir zührevi hastalığa yakalanırsa, ona hastalığı bulaştırılan kadını belirlemeye zorlanır ve sonuç olarak kayıtlara bu bir fahişe olarak kaydedilirdi.  İngiltere'de "haki ateş" bulunan sivil kadınları "amatör fahişeler" sayan kanunlar da vardı.


8) Mastürbasyon Yapan Kadınların Küçük Göğüsleri ve Sakat Çocukları Olurdu

peki-001.gif

Lyman B. Sperry'nin Genç Bayanlarla Yaptığı Gizli Görüşmeler kitabında (1892), "üreme sisteminizi kötüye kullanmanız" durumunda uyarıyor, Mastürbasyon yaparsanız ileride tedavi edilemez hastalıklarla karşılaşabilirsiniz.


9) Serçe Beynini Yemeniz Cinsel Yaşamınızı İyileştirebilir

yeter-001.gif

 Aşk ve seks tanrıçası olan eski Yunan tanrıçasının Aphrodite'in serçe kullandığı söyleniyordu. Bu yüzden serçe beyni performansı arttırmak için kullanılmıştır.

- Ver mesir macununu kardeşim... Ne diye uğraşıyorsun.. :)


10) Ayak Bağlama, Kısa Seks İçin Oldukça İyiydi

Eski Çin uygulamalarından biridir bu. Vajinal kasları güçlendirdiği anlaşıldığı için çok popüler olmuştur. Küçük ayaklar birçok erkeğe daha iyi bir cinsel deneyim sunar inancı vardı.

anigif_sub-buzz-23855-1502219393-11.gif

- Eski Türkler'de eş seçimi yapılırken, seçilecek kızın ayakları kontrol edilir küçük ayaklı bayanlar özellikle tercih edilirdi.


11) Öbür Dünyada Dahi Seks Yapabilirsin

Antik Mısırlılar, öbür dünyada da canlıların bir devamı olduğuna inandıklarından ruhun orada da seks yapmak zorunda olduğuna inanırlardı.  Bu amaçla, mezarlar bile kadın görüntüleri ve kadın heykelleri ile donatılmıştı. 

ani_papi.jpg


Önerilen İçerik: Akıl Almaz Cinsel Yaşam Gelenekleri

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.