Geçici Organik Dövme Satışta

Inkbox firması deride yavaş yavaş beliren geçici organik dövmeleri internet üzerinden satışa çıkardı.
Geçici Organik Dövme Satışta

Dövme modası birçok kişiyi etkisi almış durumda. Günümüzde insanların çoğu kalıcı dövme yaptırarak hayatları boyunca bir figürü vücutlarında misafir ediyorlar. Ancak kalıcı dövmenin büyük sorunlarından biri pişmanlık. İşte Inkbox bu sorunu düşünerek geçici organik dövme üretip satışa çıkarttı.

Inkbox Geçici Organik Dövme

Bir Kikstarter projesi olan Inkbox dövme meraklıları için birebir. Dövmeye meraklı olup kalıcı dövme istemeyen ve geçici dövmelerin de kanserojen etkilerinden çekinen kişiler İnkbox’a rahatlıkla başvurabilir. Zira Inkbox dövmeleri tamamıyla organik olarak üretiliyor. Firmanın meyvelerden ürettiği dövmeler tam 4 katmandan oluşuyor ve sağlık açısından hiçbir risk de taşımıyor.

Inkbox ürettiği 300 çeşit dövmeyi internet sitesi üzerinden online olarak satışa çıkartmış vaziyette. 1 santimden 12 santime kadar dövmelerin yer aldığı katalogda istediğinizi seçip sipariş verebiliyorsunuz.

Inkbox’ın sunduğu en büyük avantajlardan bir tanesi de dövme tasarım sınırı olmaması. Eğer isterseniz site üzerinden kendi tasarımınızı yapabiliyorsunuz ve böylece kendi tasarladığınız dövmeniz ile vücudunuza renk katabiliyorsunuz.

Inkbox Geçici Organik Dövme

Dövmenin ilginç özelliklerinden biri de tüm işlemleri yaptıktan sonra dövmenin vücudunuzda 12 ile 24 saat aradan sonra beliriyor olması. Zaten bu da organik olduğu için meydana geliyor ve içerisinde koyu, kalıcı mürekkep bulundurmuyor. Ayrıca dövme vücuttaki yerini 2 hafta boyunca koruyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.