Gearbest Ödeme Yöntemleri - Tek Tıkla Çin'den Güvenli Alışveriş

Dünyanın en popüler alışveriş sitelerinden Gearbest.com, kullanıcılarına birbirinden farklı ödeme seçeneğiyle 7 gün 24 saat alışveriş yapma imkanı sunmaktadır. Gearbest Türkiye alışverişlerinde geçerli güvenilir ödeme yöntemlerini sıraladık..
Gearbest Ödeme Yöntemleri - Tek Tıkla Çin'den Güvenli Alışveriş

Gearbest alışveriş sitesi kullanıcılarına PayPal, Master Card, Visa, American Express, Banka Havalesi ve Discovery gibi birbirinden farklı ödeme yöntemleri sunmaktadır.

Gearbest alışveriş sitesi kullanıcılarına tamamen güvenli, pratik ve sorunsuz olacak şekilde tasarlanmış bir dizi güvenli ödeme yöntemi sunmaktadır. Gearbest'te yapacağınız alışverişlerde gizliliğinizi ve çevrimiçi güvenliğiniz her daim garanti altına alınmaktadır. Çin'den hesaplı fiyata alışverişin adresi GearBest.com'un Türkiye sayfasına ulaşmak için buraya tıklayınız.


Gearbest Ödeme Yöntemleri

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Gearbest'te alışveriş yapan kullanıcıların en merak ettiği sorulardan biride nasıl ödeme yapacağı ve hangi ödeme yönteminin daha iyi olduğu konusunda bilgi sahibi olmaktadır. Çinli e-ticaret sitesi üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz güvenilir ödeme yöntemlerini sıraladık. 

Gearbest İndirim Kuponu

Gearbest tüm kullanıcılarının alışveriş yaparken güvenli, hızlı ve rahat olmasını göz önüne alarak en pratik ödeme yöntemlerini müşterilerine sunmaktadır. Siparişlerinizi eğlenceli hale getirecek tamamen güvenli ödeme yöntemleriyle çalışan site, alışveriş gizliliğini ve çevrimiçi güvenliğinizi her daim koruma altına almaktadır. Gearbest'te gerçekleştireceğiniz sipariş ödemelerinizi " PayPal, Master Card, Visa, American Express, Banka Havalesi ve Discovery" seçeneklerini kullanarak kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 


Gearbest Hangi Ödeme Yöntemlerini Destekliyor?

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Gearbest üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinizin tamamen güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz. Yukarıda da belirtiğimiz gibi Gearbest e-ticaret sitesi kullanıcılarına sunduğu tüm ödeme yöntemlerinin güvenilirliğini ve gizliliğini garanti etmektedir. Birçok online alışveriş kullanıcısı, Gearbest'in hangi ödeme yöntemlerini kabul ettiğini merak etmektedir. Bu yazımızda popüler Çin e-ticaret sitesi GearBest.com'da kullanabileceğiniz ve sizin için en güvenilir ödeme yöntemlerini sıraladık. Gearbest ödeme seçenekleri arasında;

1. PayPal

Gearbest Ödeme Yöntemleri

PayPal ile ödeme yöntemi Gearbest'in kullanıcılarına sunduğu en güvenilir ödeme seçenekleri arasında yer almaktadır. Kredi kartı ya da banka kartı kullanmadan internet üzerinden güvenli alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların tercih ettiği PayPal, e-posta adresi üzerinden para göndermenize izin vermektedir. 

Not: PayPal ön ödemeli kart sistemi 2016 yılının Haziran ayından itibaren Türkiye'Deki faaliyetlerini sonlandırmıştır. Gearbest Türkiye üzerinden alışveriş yapacak kullanıcılarına farklı ödeme yöntemlerini tercih etmesi gerekmektedir.


2. Kredi Kartı

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Gearbest alışveriş sitesinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinde kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Tıpkı yerel e-ticaret platformlarında olduğu gibi kredi karınızın ön ve arka yüzünde yer alan numaraları istenildiği şekilde girmenizin ardından kredi kartı ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Gearbest Mastercard veya Visa kullanıcılarına kredi kartı ile ödeme imkanı sunmaktadır.

Not: Gearbest kredi kartı ile ödeme seçeneği, Türkiye Gearbest kullanıcıları tarafından en sık tercih edilen ödeme metodudur. 


3. Western Union

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Yurtiçi veya yurtdışı odaklı para gönderim işlemlerine aracılık eden Western Union, Gearbest'in en çok tercih edilen ödeme yöntemleri arasında yer almaktadır. Bu yöntemi kullanmak isteyen müşterilerin herhangi bir banka hesabına sahip olmasına gerek duyulmadan 10 haneli MTGN numarası ve kimlik bilgileriyle tüm para transfer işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Gearbest siparişleriniz de tercih edebileceğiniz Western Union ödeme seçeneğini kullanarak gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.


4. American Express

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Amex olarakda bilinen American Express, dünyanın birçok farklı noktasında kullanılabilen bir çeşit kredi kartıdır. Gearbest alışverişlerinizde kullanabileceğiniz bu yöntem, son derece güvenli ve pratik bir alışveriş deneyimi yaşamanıza olanak sağlamaktadır.


5. CashU 

Gearbest Ödeme Yöntemleri

CasHu ödeme yöntemi, yalnızca Kuzey Afrika ve Orta Doğu'da ki Gearbest kullanıcıları tarafından kullanılan çevrimiçi ödeme sistemidir. Bir nevi ön ödemeli kart sistemi özelliğine sahip bu metot, parola koruması sayesinde güvenli ödeme için ideal bir seçenektir.Türkiye üzerinden kullanımı bulunmamaktadır.


6. Boleto Bancario

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Boleto Bancario, Brezilya'da FEBRABAN tarafından düzenlenen ve birçok noktada geçerli bir ödeme yöntemidir. Gearbest alışverişlerinde de geçerli bu metot, Brezilyalı müşterilerin Ebanx üzerinden ödeme yapmasına izin vermektedir. Türkiye üzerinden kullanımu bulunmamaktadır.


Gearbest Ödeme Nasıl Yapılır?

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Gearbest Türkiye kullanıcıları satın almak istediği ürün veya ürünlerin ödeme işlemini gerçekleştirerek sipariş talebini kolaylıkla oluşturabilmektedir. Site içerisinde beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir veya doğrudan satın alabilirsiniz. Gearbest sipariş ödemesini nasıl yapacağınız konusunda bilgi sahibi değilseniz aşağıdaki 6 adımı takip edin.

  • Adım 1: Sepetinizi görüntüleyin.
  • Adım 2: Alışverişi tamamlayın.
  • Adım 3: Siparişi oluşturun.
  • Adım 4: Siparişi onaylayın.
  • Adım 5: Ödeme bilgilerinizi girin.
  • Adım 6: Siparişinizi ödeyin.

Gearbest Kapıda Ödeme Var mı?

Gearbest Ödeme Yöntemleri

İnternet üzerinden kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapmak istemeyen kullanıcılar, kapıda ödeme seçeneğini tercih etmektedir. Günümüzde birçok e-ticaret sitesi, kapıde ödeme seçeneğine izin vermezken kullanıcıların yapacağı tüm online ödeme yöntemlerini güvence altına almaktadır. Peki ya Gearbest kapıda ödeme var mı? Kullanıcılar Çinli-e-ticaret sitesinde kapıda ödeme olup olmadığı konusunda kararsızlık yaşamaktadır. 

Gearbest üzerinden yapacağınız tüm sipariş işlemlerinde, yukarıda belirtmekte olduğumuz güvenli ödeme metodlarını kullanabilirsiniz. Öte yandan Gearbest'ten satın alacağınız ürünler Çin üzerinden tarafınıza gönderilmektedir. Son derece zahmetli olan bu işlem, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için hızlı ve güvenli bir şekilde gönderilmektedir. Gearbest alışverişlerinizde kapıda ödeme işlemi gerçekleştiremezsiniz.


Gearbest Alışveriş Yapmak Güvenli mi?

Gearbest Ödeme Yöntemleri

Gearbest alışveriş sitesi, kullanıcılarının tüm işlemlerinde gizlilik ve güvenlik ilkesini ön planda tutmaktadır. Özellikle kart bilgilerini paylaşmakta çekinen kullanıcıların, bu platformda herhangi bir dolandırıcılık yaşamayacağını belirtebiliriz (Mağaza satıcısıyla yaşayabileceğiniz sorunlar için Gearbest Destek Merkezine başvurunuz). Aliexpress kullanıcılarının en sık ziyaret ettiği diğer e-ticaret sitesi olan Gearbest'te gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Gearbest Türkiye alışveriş sitesinde yer alan flaş fırsatlardan yararlanmak için buraya tıklayınız.

Önerilen İçerik; Gearbest Alışveriş Nasıl Yapılır?

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.