Gearbest Kargo Süresi: GearBest Siparişim Ne Zaman Gelir?

Gearbest, dünyanın birçok farklı noktasına ürün gönderimi yapmaktadır. Türk kullanıcılar tarafından da sıklıkla kullanılan site, ürün siparişlerinizin kargo süresi hakkında tahmini bilgi sunmaktadır. Gearbest siparişim ne zaman gelir? sorusunu yanıtladık.
Gearbest Kargo Süresi: GearBest Siparişim Ne Zaman Gelir?

Gearbest müşterilerine elektronik, telefon, moda, ev aletleri dahil olmak üzere milyonlarca farklı ürün seçeneği sunan küresel bir e-ticaret platformudur. Hong Kong merkezli site, 100'ün üzerinde kategorisi ve milyonlarca ürün çeşidiyle aylık 65 milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermektedir.

Gearbest, Aliexpress'ten sonra Çin'in en büyük online satış platformu olarak bilinmektedir. Dünyanın dört bir yanına ürün gönderimi gerçekleştiren site, Türk kullanıcılarında tercihi haline gelmeyi başarmıştır. Son zamanlarda kullanıcıların sıklıkla merak ettiği  "Gearbest siparişim ne zaman gelir?", "Gearbest siparişim gelmedi ne yapmalıyım?" gibi soruları yanıtlayacağız. Gearbest Türkiye alışveriş sitesi üzerinden güvenli, hesaplı ve eğlenceli bir alışveriş için buraya tıklayınız.


GearBest Kargo Süresi

Gearbest Kargo Süresi

Gearbest siparişlerinizin ne kadar sürede geleceğini anlamak için Gearbest Türkiye sayfasına giriş yaparak "Siparişlerim" bölümüne tıklamanız gerekmektedir. Siparişlerim sayfasında yer alan "Sevkiyat Bekliyor, Kısmen Sevk Edildi, Kargolandı, Teslim Edildi" seçeneklerini kontrol ederek kargonuzun nerede olduğunu rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Gearbest güvenilirliğinden emin olmak için "Gearbest Güvenilir mi?" adlı içeriğimize göz atmayı unutmayın.

Gearbest İndirim Kuponu

Gearbest alışveriş sitesinde sepetinize eklediğiniz ürünleri satın almak istediğinizde ilk olarak adres bilgisi, ödeme bilgisi ve sipariş onayı yapmanız gerekmektedir. Tüm bu işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizin ardından ödemeniz onaylanarak satıcı siparişlerinizi hazırlamaya başlayacaktır. Siparişlerinizin gönderim süresi bulunduğunuz ülkeye, siparişinizin büyüklüğüne, sevkiyat türüne ve depo merkezine bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Not: Gearbest indirim fırsatlarından yararlanmak için buraya tıklayınız.


Gearbest Siparişim Ne Zaman Gelir?

Gearbest Kargo Süresi

Gearbest'ten bir ürün sipariş verirlen kargo yöntemini kendiniz seçebilirsiniz. Sipariş ödemenizden hemen önce seçeceğiniz kargo türü, ürünün tarafınıza ne zaman gönderileceğine dair tahmini bir süre bilgisi vermektedir. Seçilen kargo yöntemine bağlı olarak belirtilen tahmini kargo süresi, ülkeler arası sevkiyatta yaşanabilecek problemler ve kargo firmalarında ki yoğunluğa bağlı olarak esneklik göstermektedir. 

Not: Gearbest kargo işlemleri hakkında detaylı bilgi için Gearbest Kargo Takip Nasıl Yapılır? adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.


Gearbest Kargo Ücreti

Gearbest Kargo Süresi

Gearbest üzerinden sipariş vermek isteyen kullanıcılarına merakla beklediği "gönderi ücreti ne kadar?" sorusunu araştırdık. Gearbest üzerinden satın alacağınız ürünlerin nakliye ödemesi;

  • Ürünün ağırlığına
  • Ürünün gönderim adresine
  • Ürünün gönderi bölgesine,
  • Sevkiyat türüne,
  • Depo merkezine

Yukarıda belirtmekte olduğumuz durumlar göz önüne alınarak Gearbest kargo ücreti belirlenmektedir. Gearbest kargo ücreti hakkında detaylı fiyat bilgisini görüntülemek için sipariş sayfasında yer alan kargo seçeneğini tıklamanız ve ödeme bilgisine geçmeniz gerekmektedir.

Not: Gearbest alışveriş sitesindeki milyonlarca üründe geçerli indirim fırsatları için buraya tıklayınız.


Gearbest Türkiye Deposu

Gearbest Kargo Süresi

Hong Kong merkezli e-ticaret sitesi GearBest'in diğer sitelere göre sağladığı en büyük avantajlardan biride ürünleri ülkenizde bulunan ulusal depolardan satın alma imkanınızın olmasıdır. Bu durum kargonuzu bekleme süresini öneli ölçüde azaltacağı gibi tüm gümrük sorunların ıda ortadan kaldıracaktır. Gearbest Türkiye deposundan satın alacağınız ürünler için gümrük vergisi ödemeyeceğiniz gibi ücretsiz kargo seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.

Not: Gearbest Türkiye deposunda satışa sunulan birbirinden hesaplı ürün ve hizmetlerinden yararlanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Gearbest üyelik işlemleri için buraya tıklayınız.


Gearbest Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Gearbest Kargo Süresi

Gearbest, Türkiye üzerinden alışveriş yapan müşterilerine havayolu taşımacılığıyla kayıtlı veya kayıt dışı posta hizmeti vermektedir. Hong Kong üzerinden kayıt dışı posta yoluyla gönderilen siparişlerinizin durumunu yalnızca Türkiye'ye ulaşmasının ardından görüntüleyebilirsiniz. Eğer ki Gearbest siparişinizin kayıtlı posta yoluyla gönderiliyorsa, siparişin Hong Kong'tan kapınıza ulaşıncaya kadar görüntülemesini yapabilirsiniz.


Gearbest Sipariş Süresi?

Gearbest Kargo Süresi

Gearbest alışveriş sitesi kullanıcılarına öncelikli hat, hızlandırılmış kargo, kayıtsız veya kayıtlı hava kargosu olmak üzere 4 farklı nakliye hizmeti sunmaktadır. Birçok ülkede pazar yerine sahip site, genellikle standart nakliye gönderimini tercih etmektedir. Teslimat için ortalama süreyi belirleyen bu pazar yerleri, Güney Sudan ve Filistin hariç her ülkeye kargo gönderimi gerçekleştirmektedir. Gearbest Türkiye deposundan gönderilen ürünlerinizin kargo süresi yalnızca birkaç gün sürerken Hong Kong üzerinden gönderilen siparişleriniz 7 ila 30 gün arasında farklılık göstermektedir.

Gearbest kayıtlı ve kayıtlı olmayan hava posta servisi ortalama teslim süresi;

  • Türkiye - 21 gü
  • Rusya - 28 gün
  • İspanya,İngiltere, Fransa, Portekiz, İtalya ve Almanya - 15 gün
  • Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Polonya, Yunanistan ve Slovakya - 19 gün
  • Brezilya - 39 gün
  • ABD - 19 gün
  • Kore ve Japonya - 11 gün
  • Avustralya - 11 gün
  • Malezya, Tayland ve Singapur - 16 gün
  • Diğerleri - 24 gün

Gearbest öncelikli hat nakliyesi ortalama teslimat süresi;

  • Türkiye - 10 gün
  • Rusya - 31 gün
  • İspanya, İngilterei Fransa, Portekiz, Almanya, İtalya - 14 gün
  • Brezilya - 30 gün
  • ABD - 12 gün
  • Kore - 7 gün
  • Avustralya - 11 gün
  • Japonya - 7 gün
  • Malezya, Tayland ve Singapur - 9 gün
  • Diğerleri - 14 gün

Gearbest hızlandırılmış nakliye ortalama teslimat süresi;

  • EMS - 15 gün
  • DHL - 7 gün

Not: Yukarıda belirtilen Gearbest ülkelere göre teslimat süreleri yalnızca iş günleri içerisinde gerçekleştirilmektedir. 


Gearbest ile Nasıl İletişim Kurulur?

Gearbest Kargo Süresi

Gearbest siparişlerinizi takip etmekte zorlanıyor musunuz veya kargo takip kodunuzu bulamıyor musunuz? Siparişinizi aldınız ve ürün hasarlı mı çıktı? Aldığınız üründen memnun değil misiniz? Gearbest müşteri hizmetleri aklınıza takılan veya iletmek istediğiniz tüm sorular için 7/24 destek hizmeti sunmaktadır. Gearbest müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek için Gearbest Türkiye sayfasına giriş yaparak "Destek Merkezi" butonuna tıklayınız. 

GearBest Türkiye alışveriş sitesi kullanıcılarına 4 farklı iletişim türü sunmaktadır. Çinli e-ticaret sitesi Gearbest'le iletişime geçmek isteyen kullanıcıların profil hesabına giriş yaparak "Destek Merkezi" sayfasını ziyaret etmesi gerekmektedir. Açılan sayfa üzerinden sorununuzu belirleyerek "Facebook Messenger, Bilet Açın, Canlı Sohbet ve Bizi Arayın" seçeneklerine tıklayarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.


Önerilen İçerik; Hesaplı Alışverişin Adres: Gearbest Nedir?

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum