Gamze Topuz Kimdir

Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek isimli televizyon programında yaptığı hosteslik ile ekran karşısına çıkan güzel oyuncu Gamze Özçelik, 8 Ekim 1983’te İstanbul’da dünyaya geldi.
Gamze Topuz Kimdir

Gamze Topuz Biyografisi

İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitminden sonra Bilgi Üniversitesi’nde gazetecilik eğitimi aldı. Oyuncu Ümit  Kantarcılar ile evlendi. Dizi dünyasına ise En İyi Arkadaşım isimli dizi ile adım attı. Dizi cinler aleminden Cino’nun Barış ve arkadaşları ile yaşadıklarını anlatıyor.   
Gamze Topuz daha sonra çeşitli dizilerde rol aldı.

2007’de ise Doktorlar isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Dizi bir hastanede geçen olayları, hastane çalışanlarının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kutsi, Yasemin Ergene, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan ve Melike Güner yer aldı. Dizinin tekrar bölümleri uzun süre yayınlandı. 2009’da ise SüpüRRR isimli filmde rol aldı. Film Oğuz’un Naz’ı babasından istemesiyle başlıyor. Naz’ın babası ise kızının milli bir sporcuya vereceğini söyler. Bunu üzerine Oğuz ve arkadaşları için yeni bir macera başlar. Filmin başrollerinde ise Cem Kılıç, Başak Parlak ve Ufuk Özkan yer aldı.
2010’da ise Aşk ve Ceza isimli dizide Derya karaterini canlandırdı. Aynı sene sevilen komedi dizisi Türk Malı’nda rol aldı. 2013’te ise Benzemez Kimse Sana iismli yarışmada yer aldı. Yarışma, seçilen yarışmacıların her birinin bir ünlüyü taklit etmesinden oluşuyor. Gamze Topuz yarışmaya ikinci sezonda katıldı. Aynı sene Güzel Çirkin isimli polisiye dizide Aylin karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Ali Sunal ve Naz Elmas yer aldı. 


Rol Aldığı Dizi ve Filmler 

  • 2004 - En İyi Arkadaşım
  • 2005 - Beşinci Boyut
  • 2007 - Doktorlar
  • 2009 - SüpüRRR
  • 2010 - Aşk ve Ceza
  • 2010 - Gecekondu (Tv Programı) 
  • 2010 - Türk Malı
  • 2011 - Mavi Kelebekler

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.