Gamze Pamuk Ateşli Kimdir? & Hakkında Bilgi

1994 senesinde Bursa’da doğan Gamze Pamuk Ateşli hakkında tüm merak ettiklerinizi bu içeriğimizde derledik. İşte genç siyasetçi Ateşli'nin biyografisi!
Gamze Pamuk Ateşli Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gamze Pamuk Ateşli Biyografisi

Gamze Pamuk Ateşli 1994 senesinde Bursa’da doğmuştur. 2015 yılında Marmara Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olmuş ve Bursa Barosu’na bağlı olan Gamze Pamuk Ateşli serbest avukatlık yapmaktadır. Hukuk fakültesinde okuduğu sıralar İnsan haklarına olan ilgisinden dolayı, mezuniyetinin ardından çocuk hakları savunucusu olmuştur.

gamze-pamuk-atesli-biyografisi.jpg


Fakülteden Mezun Olduktan Sonra Nelerle Uğraşmıştır?

Gamze Pamuk Ateşli fakülteden mezun olduktan hemen sonra Türkiye’de Eğitim Gönüllüleri Yardım Vakfı’nda gönüllü bir şekilde eğitmenlik yapmıştır ve çocuklar için çalışmalar yapmaya karar vermiştir. TEGV kapsamında tahsis edinilen İnsan Hakları Atölyesi çalışmalarına katılım sağlamıştır. Söz konusu atölye; Ayrımcılık Atölye Çalışması, İnsan Hakları Eğitim’i Barış Eğitimi, Katılım Hakkı Eğitimi, Çocuk Hakları Eğitimi ve Toplumsal Cinsiyet Eğitimini içermektedir.

nelerle-ugrasmistir.jpg


Gamze Pamuk Ateşli Nerelere Üyedir?

Gamze Pamuk Ateşli çocuk hak ihlalleri davalarının takipçisi olmuş ve bu kapsamda çalışmayı istediği için Çocuk Üzerine Çalışan Avukatlar Ağı (ÇAÇAV) ve Çocuklara Yönelik Uygulama Ticari-Cinsel Sömürü ile Mücadele Ağı (ÇTCS) üye olmuştur. ÇAÇAV bünyesinde yapılan “Çocuk Adalet Sistemi” eğitimlerine katılmıştır.

gamze-pamuk-atesli-nerelere-uyedir.jpg


Gamze Pamuk Ateşli'nin Siyasete Atılışı

2016 senesinde Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi ilçesinin Gençlik Kolu’nda başkan olması ile partide aktif bir şekilde rol almaya başlamış, aynı zamanda parti okulu eğitmenliği yapmıştır. Siyasi partiler ve siyasi partilerin seçim sistemleri alanında bir takım çalışmalar yapmak için Prof. Dr. Ömer Faruk Gençkaya, Prof Dr. Tanju Tosun, Prof. Dr. Ali Yaşar Sarıbay ve Yasama Reform Topluluğu’nda bulunan STK temsilcileriyle Bursa’da buluşup etkin meclis için nasıl bir siyasi parti ve seçim sistemi ve demokrasi barometresi analiz raporunu kaleme almışlardır. Bursa Barosunda Çocuk Hakları Komisyonu adına; Ailelere ve çocuklara yönelik, Milli Eğitim Bakanlığı İl Müdürlüğünün çalışanlarına, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü çalışanlarına konferanslar vermektedir.

gamze-pamuk-ateslinin-siyasete-atilisi.jpg

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum