Game of Thrones'un Resmi Mobil Oyunu Geliyor!

Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones dizisi için mobil oyun geliştirildiği ortaya çıktı.
Game of Thrones'un Resmi Mobil Oyunu Geliyor!

Game of Thrones'ın 7.sezon finalinden sonra adeta boşluğa düşen dizi hayranları, taht oyunlarının heyecanlı dünyasına mobil oyun üzerinden devam edebilecek. HBO ve Warner Bros işbirliğinde Turbine tarafından geliştirilen 'Game of Thrones: Conquest' (Taht Oyunları: Fetih) isimli mobil oyun bu senenin sonunda piyasaya çıkacak.

DEMİR TAHT İÇİN SAVAŞILIYOR

Oyun hakkında öğrenilen bilgilere göre oyuncular, Westeros'ta kendi hanelerini kurabilecek ve yedi krallıkta hüküm sürmek adına 'Demir Taht' için savaşabilecek.

game of thrones

Stratejik MMO tarzındaki oyun hem Android hem de iOS tabanlı cihazlardan oynanabilecek. Oyunda Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Jon Snow gibi karakterler de olacak.

game of thrones

ÖN KAYIT YAPTIRILABİLİYOR

NTV'de yer alan habere göre, Game of Thrones'un resmi oyunun çıkış tarihi henüz belirtilmedi fakat merak eden kullanıcılar oyunun web sitesinden ön kayıt yaptırabilir. Oyuncular böylece oyun oynarken kullanabilecekleri 'Gece Nöbeti' teçhizatı, altın ya da çeşitli indirimler kazanabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.