Game of Thrones'ta Büyük Şok!

Kışın gelmesiyle birlikte Kuzey'de ak gezenler ile savaşan Jon Snow ve Daenerys Targaryen, hiç beklemedikleri bir şokla karşılaşıyor.
Game of Thrones'ta Büyük Şok!

Her bölümü ayrı bir heyecan fırtınası şeklinde ilerleyen Game of Thrones'ta 7. sezon haftaya yayınlanacak olan 7. bölüm ile bitmiş olacak. 6 bölüm boyunca birçok sürpriz yaşatan dizide, en büyük sürpriz ise bu hafta yayınlanan 6. bölümde yaşandı.

Kuzey'in Kralı Jon Snow ile Ejderhaların Annesi Khaleesi, Gece Kralı ve Ölüler Ordusuyla sonunda karşı karşıya geliyor.

İzlenme rekorları kıran bölümde en dikkat çeken ayrıntıları sizler için derledik.

Dikkat spoiler içerir

Ak Gezenlere karşı krallıkların birleşmesi için kanıt getireceğini söyleyen Jon Snow yanına az sayıda adam alarak Duvar'ın arkasına geçiyor ve yollara düşüyor.

Bu muhteşem ekip Ak Gezenleri ararken, hiç beklenmedik bir anda istemeyecekleri kadar Ak Gezen onları buluyor.

gotgif

Kapana kısılmadan önce gruptan ayrılması ve Ejderhaların Annesi’ne kuzgun göndermesi için Kral Robert'in oğlu Gendery seçiliyor. ( Usain Bolt bile onun kadar hızlı koşamazdı )

Bu sırada Jon ve arkadaşları Ak Gezenlerin çemberi içerisinde adeta bir av gibi bekliyor. Bütün umutları tükenen ve kendisini ölüme hazırlayan Jon’a çok sevgili kraliçemiz Khaleesi yetişiyor.

gotgif

Ejderhaları ile ölülerin üzerine ateşler salan Khaleesi kahramanlarımızı ölümden kurtarıyor.

Ejderhaların gelmesiyle beraber Night King abimizin başka planları olduğu ortaya çıkıyor. Atının üzerinde sürekli olarak taşıdığı mızrağı bir anda Daenerys'in kardeşi Viserys'in adını verdiği Altın Ejderha olan Viserion'a fırlatıyor ve canımız kanımız ejderhayı tam 12’den vuruyor.

gotgif

O andan sonra herkes Viserion’un buz gibi suyun içerisine girdiğini görüyor (Gözyaşları sel olabilir)

gotgif

Grubun yaşayan üyeleri Khaleesi ile beraber ejderhanın üzerine çıkarken, Jon aşağıda kalıyor. Ölülerle kapışmaya giren Snow abimizin gücü bir yerde tükeniyor ve ölülerle beraber buz gibi suyun derinliklerine yol alıyor (Yoksa yine mi öldü)

gotgif

Tabi bu sırada Khaleesi ve ekibin diğer üyeleri ejderha ile birlikte Duvar’a doğru uçuyor.

Buzun derinliklerine doğru giden Kuzeyin Kralı’nın bir anda karşımıza çıktığını tekrardan görüyoruz. Ama burada ince bir ayrıntı var. Jon, tam suyun içerisinden çıkarken kılıcın üzerindeki kurt gözlerinin hareket ettiği gözüküyor. (Gerçekleşen bu olayın Brann ile alakası olduğunu düşünmüyor değilim…)

gotgif

Tabi bu durumun ne önemi var. Sonuçta Jon Reyiz yaşıyor… (Kuzeyin Polat Alemdar’ı maşallah)

Bölümün sonunda ise izleyen herkesi şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Hani, Ak Gezen abimizin olimpiyatlara katılsa birinciliği kimseye kaptırmayacak o mızrak ateşi var ya. Hani Viserion’u öldürdüğü atış… İşte o atış sadece sahneyle bitmiyor…

gotgif

Ölüleri Ak Gezen yapan Night King, Khaleesi’mizin evlatları gibi gördüğü ejderhalarından bir tanesini kendi etkisi altına alıyor. ( Bu bölümden sonra Viserion'un üzerinde Gece Kralı'nı (Night King) görebiliriz. Bu durumun Night King tarafından çok önceden planladığını düşünüyorum.)

ak-gezen.png

Şimdi ne olacak çok merak ediyoruz? Acaba o yüce DUVAR ejderha ateşleri ile mi eritilecek?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.