Gain İçerikleri | Gain'de Yer Alan Birbirinden İyi 20 İçerik

Kısa bir süre önce çıkan yerli yayın servislerinden birisi olan Gain’i bu içeriğimizde detaylı bir şekilde inceledik.
Gain İçerikleri | Gain'de Yer Alan Birbirinden İyi 20 İçerik

Yerli Yayın Servisi Gain’de Yer Alan Dizi, Filmler ve Programlar

Kısa bir süre içerisinde iki yayın servisi hayatımıza girdi. Bu yayın servislerinden birisi Gain TV’dir. Bu içeriğimizde sizin için Gain TV’de yer alan tüm programları ve yapımları bir araya getirdik. İşte yerli yayın servisimiz olan Gain TV’de yer alan birbirinden güzel yapım ve programlar.

Bir MFÖ Belgeseli Ele Güne Karşı

Bir MFÖ Belgeseli Ele Güne Karşı

Bu yapımda ülkemizde büyük oyuncuların yer aldığı ve 50 yılı aşkın mazisi olan MFÖ anlatılmaktadır. MFÖ, sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın en uzun süreli müzik gruplarından birisidir. Bu yapımda daha önceden hiç görmediğiniz görüntüleri ve arka planda yaşananları grubun kendi ağzından duyacaksınız. Ülkemizin en eski müzik gruplarından olan MFÖ’nün anlatıldığı bu yapım Gain TV’de izlenmesi gereken içeriklerden birisidir.


Terapist

Terapist

Bu yapımda kendi alanında uzman olan bir terapistin hayatı anlatılmaktadır. Çetin Düztaş, kişisel bozukluklar ve psikotik hastalıklar konusunda uzman bir terapisttir. Bir gün Çetin Düztaş’ın hayatı karısının öldürülmesiyle alt üst olur. Çetin, katilin bırakmış olduğu ipucunun peşinden gitmeye karar verir. Çetin, bu ipucuyu takip edip geçmişin gölgesini ararken daha önceden görmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Gain TV’nin en iddialı yapımlarından olan bu mini gerilim dizisi mutlaka izlenmesi gereken içeriklerden birisidir.


Zaman Makinesi

İlber Ortaylı’yla Zaman Makinesi

Bu yapımda tarihte önemli yeri olan kişileri, yön veren kavramları, akımları ve olayları İlber Ortaylı’dan dinliyoruz. Kısa ve eğlenceli bir formatta tarihten kesitler anlatıldığı bu programda her konu için ilk önce o döneme gidiliyor sonrada günümüze doğru geliniyor. Yaşanan olayları Türkiye’nin en iyi tarihçileri arasında olan İlber Ortaylı’dan dinlediğimiz bu yapım Gain TV’de mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan birisidir.


Vedat Milor ile En İyisi

Vedat Milor ile En İyisi

Bu yapım sosyal medyada yaptığı anketlerle ve yorumlarla herkes tarafından bilinen bir fenomene dönüşen Vedat Milor’un yer aldığı bir programdır. Milor bu programda her zaman yaptığı gibi zor sorularla hem sosyal medyanın hem de konunun uzmanlarının görüşlerini dinleyecektir. Bu görüşleri dinledikten sonra ise kendi kararını gastronomik gerekçelere dayandırarak aktaracaktır. Vedat Milor’un kaliteli mizahı sayesinde bu yapımın Gain TV’de izlenmesi gereken bir yapım olduğunu düşünüyoruz.


Ahmet Mümtaz Taylan’la Fiyat Hesabı

Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı

Bu yapım İstanbul’da yaşayan herkesin ortak sorusunu cevaplamaktadır. Bu yapımda kısıtlı bir bütçeyle İstanbul’un görülmesi gereken yerlerini görmenin ve güzel yemeklerini yiyip içmenin mümkün olup olmadığı anlatılmaktadır. Yaptığı sohbetlerle hepimizi güldüren Ahmet Mümtaz Taylan bu sorumuzun cevabını ararken bir yandan da yerel halkla oranın kültürü ve tarihi üzerine sohbetler ediyor.


10 Bin Adım

10 Bin Adım

İki eski sevgili olan Ezgi ve Memet uzmanların söylemiş olduğu sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım atma önerisine uymaya karar verirler. Bu ikilinin yürüyüşlerinde küçük hesapları ortaya çıkar ve her gün yürüyüş kararları sınanır. Herhangi bir kestirme yolu olmayan ve birbirlerine katlanamayan bu ikili yine de her gün adımsayarlarını çalıştırıp yürümeye devam ederler. Türk televizyon tarihinin en sevilen karakterlerini canlandıran bu oyuncuların küçük kavgaları eğlenceli bir seyir deneyimi ortaya çıkaracaktır.


Özelden Yürüyenler

Özelden Yürüyenler

Bu yapım günümüz sosyal medyasında insanların birbirleriyle olan sohbetleri konu ediyor. Erkek ve kız mesaj gruplarındaki eğlenceli sohbetler ve beyaz yaka sınıfındaki insanların klişelerin işlendiği bu yapım gençlik konulu güzel içeriklerden birisidir. Bu yapım boş vakitlerinizde eğlenmek için izleyeceğiniz güzel Gain TV içeriklerinden birisidir.


İstanbul Apartmanları

İstanbul Apartmanları

Bu belgeselde 1870 yılındaki Beyoğlu yangınında yanan ahşap binaların yerine yapılan yeni binalar anlatılmaktadır. Yangından sonra ahşap binaların yerine Avrupa’nın tarzı ithal edilmiştir. Bu yapım ise yeni tarz binaların yapım sürecini, hikayelerini, içerisinde kimlerin yaşadığını ve günümüze kadar gelen tarzını anlatmaktadır. Belgesel türündeki güzel yapımlardan birisi olan İstanbul Apartmanları Gain TV’de izlenebilecek güzel içeriklerden birisidir.


Tuz Biber

Tuz Biber

Tuz biber dizisi bir stand-up gösterilerinin bir araya getirilmiş halidir. Dizide birbirinden farklı olan fakat ortak yanları insanları güldürmek olan komedyenlerin hayata ve yaşadığı olaylara karşı olan bakış açıları anlatılmaktadır. Komedyenlerin bu kadar farklı bir bakış açısı olduğunu eğlenerek öğreneceğiniz bu yapım Gain TV’de yer alan güzel içeriklerden birisidir.


Elektromonolog

Elektromonolog

Bu yapımda sektörde yeni bir tarz olan müzikli tirat izleyicilerine anlatılmaktadır. Müzisyen Emre Yusufi ve hepimizin tanıdığı güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya gündeme ilişkin konulara yorumlarını müzikli tiradla beraber aktarıyor. Masa başı bir program olacak olan Elektromonolog izleyicilerine keyifli bir seyir sunmasının yanında eğlenmesini de sağlayacak. Yapım kaliteli fikriyle Gain TV’de izlenebilecek güzel içeriklerden birisi olmuştur.


Cep Hikayeleri

Cep Hikayeleri

Bu yapımda Türkiye’deki zorlukların arasında sıyrılıp kendi yolunu çizen insanların hikayeleri anlatılmaktadır. Cep Hikayeleri’nde kendi hikayesini tüm zorluklara aldırış etmeden, önündeki engelleri birer birer ortadan kaldıran ve en sonunda istediklerini elde edenlerin gerçek hikayelerine tanıklık edeceğiz. İzledikten sonra motivasyon dolu olacağınız bu yapım Gain’de izlemeniz gereken içeriklerden birisidir.


Bir Daha Söyle

Bir Daha Söyle

Bu yapım Var Böyle Tipler’in yaratıcısı olan komedyen Kıvanç Talu’nun yeni bir programıdır. Kıvanç Talu bu programda her bölümde bir ünlü şarkıcıyı konuk alır. Şarkıcı en sevilen şarkısını söylemeye başladığında Kıvanç yanındaki çarkı çevirir. Çarktaki her dilim farklı bir müzik tarzındadır ve çark nerede durursa sanatçı şarkısını o türden söylemeye devam eder. İlgi çekici bir konsepti olan bu yapım Gain’de izlenebilecek eğlenceli içeriklerden birisidir.


Ve Hayatım Değişti

Ve Hayatım Değişti

İnsan hayatı boyunca sayısız seçimlerle karşı karşıyadır. Bu seçimlerden sadece biri insan hayatını tamamen değiştirmektedir. Bu yol ayrımında zirveye giden yönü seçenler yıllar sonra o anı anlatıyor. Türkiye’nin başarılı ve ünlü isimlerinin hayatını değiştiren o noktayı anlatan bu yapım ilham verici bir niteliktedir. Güzel bir konsepti olan bu yapım Gain’de izlenmesi gereken motive edici içeriklerden birisidir.


Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

Bu belgesel serisi Ela Başak Atakan’ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır ve gerçek bir hayat hikayesini anlatmaktadır. Bir anne doğuştan bir hastalığı olan kızının tedavisini tıp yöntemlerinde bulamaz. Bu yüzden anne çareyi alternatif tıpta arar ve bu yöntemlere giderek daha bağımlı hale gelir. Bu yapımda yogadan, aile dizimine, şaman ayinlerinden ayurvedik beslenmeye kadar pek çok şifa yöntemi incelenir ve alanında uzman kişilerin görüşleri alınır. Tıp konusunda güzel bir belgesel olan bu yapım Gain TV’de hem eğlenip hem de öğrenebileceğiniz sayılı içerikten birisidir.


661

661

Bu yapım altı farklı kuşaktan kadının aklını ve tecrübelerini ortaya koyarken kuşaklar arasındaki ilişkiyi tanımlamaya çalışıyor. Bu mini röportaj serisi kadınların hangi kuşaktan olursa olsun bir konuya olan bakış açısının zamana göre değişip değişmediğini bize sunuyor. İlgi çekici bir konsepti olan bu yapım zamanımızı hayatla ilgili yeni şeyler öğrenebilmemizi sağlayan güzel Gain içeriklerinden birisidir.


Oyunlar Holding

Oyunlar Holding

Podcast dünyasını sarsan ve yıllarca listelerde her zaman zirvede olan ‘O Tarz mı’ ve ‘Podcastia’ programlarının yaratıcıları yepyeni bir eğlence programı olan Oyunlar Holding’le Gain TV’de. Bu programda eğlenmek için bilgisayar oyunlarından atariye, parti oyunlarından pinpona kadar her türlü objelerle oynayacak olan üç arkadaş yer almaktadır. Bu yapım zamanınızı eğlenerek geçirmek istiyorsanız izleyebileceğiniz Gain TV içeriklerinden birisidir.


Güzel Sayılar

Güzel Sayılar

Bu yapımda Türkiye’deki en iyi istatistik ve veri analizi isimlerinden birisi olan Bekir Ağırdır’ın Z kuşağından olan siyaset bilimci Zeynep Aksoy’un sorularını yanıtlamasını izleyeceğiz. Bekir Ağırdır hayatımızda farklı yerleri olan obje ve mekanlara dair soruları geçmişten bugüne kadar örnekler, veriler, sayılar ve anekdotlarla açıklıyor. Bilim konusundaki nadir yapımlardan birisi olan bu mini dizi boş vakitlerde izlenebilecek Gain dizilerinden birisidir.


#Evde Yap

Bu yapım insanların yeni hobiler elde etmesi için ilham verecek bir talk show formatıdır. Derya Şensoy her bir bölümde herkesin evde yapabileceği bir el işi projesini ünlü isimlerle gerçekleştirecek. #Evde Yap insanların mecburen evde kaldığı bugünlerde hayattan daha fazla zevk almasını, kalıcı alışkanlıklar elde etmesini ve yeni fikirlerle evlerini daha güzel hale getirmesini sağlayacak güzel bir yapımdır.


Şarkı Hikayeleri

Ara sıra dinlediğimiz şarkıların kime ve nasıl yazıldığını merak ederiz. Bu programda ise böyle düşünülen şarkıların hikayeleri anlatılmaktadır. Belgesel serisi şeklinde devam edecek Şarkı Hikayeleri yapımında farklı türlerden şarkıların hikayelerini öğrenebileceğiz. Oldukça kaliteli bir konsepti olan bu yapım şarkı severlerin izlemesi gereken Gain içeriklerinden birisidir.


Duraktan Durağa

Bu yapım bir sosyal medya fenomeni olan ve skeçleriyle tanınan Berk Keklik’in soru-cevap tarzı konsepti programıdır. Berk Keklik metro dekorlu bir stüdyoda ülkemizin ve dünyanın gündeminde olan konuları alanlarında uzman kişilerle konuşacağı bu program Gain’de yer alan eğlenceli ve bilgilendirici yapımlardan birisidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.