Gain TV'de İzleyebileceğiniz 15 Ücretsiz Film

Ücretsiz bir şekilde izleyebileceğiniz Gain TV filmlerini bu yazımızda derledik. İşte Gain TV'de izleyebileceğiniz en iyi filmler.
Gain TV'de İzleyebileceğiniz 15 Ücretsiz Film

Gain TV Filmleri

Gain TV içerisinde yüzlerce güzel içerik barındırmaktadır. Bu içeriğimizde sizin için bu içerikler arasında yer alan güzel filmleri derledik. İşte Gain TV'deki en iyi filmler.

1. Speed Dating

Speed Dating

Ava hayallerindeki erkeği bulmak için her şeyi yapmaktadır fakat bir türlü onu bulamamaktadır. Bir an önce onu bulmak isteyen Ava'nın son bir seçeneği vardır. O da "hızlı buluşma" adını verdiği kısa sürede çok kişiyle tanışmaktır. Peki Ava bu yolla hayallerindeki erkeği bulabilecek midir?


2. Cupids Paradise

Cupids Paradise

Bu itopik dünyada herkes yüzeysel faktörlere göre derecelendirmektedir. Jenn'de bu dünyanın içerisindedir. Aşk tanrıları insanları köle olarak almaktadır. Jenn'in aşk tanrılarının kölesi olmadan bir eşinin olması için 100 randevu hakkı vardır. Peki Jenn, 100 randevu içinde aradığı kişiyi bulabilecek midir?


3. Multiverse Dating

Multiverse Dating

Ivy ve Dave resmen birbirleri için yaratılmışlardır. Ta ki Ivy bir sözüyle Dave'i korkutana kadar. Ivy'nin Dave'i korkuttuğu gece hiçte sıradan değildir. Matrix'te bir aksama olmuştur ve havada dejavu vardır. Ivy eğer aşkı kurallarına göre oynarsa nasıl sonuçlanacağını öğrenme şansına sahip olur. Peki Ivy bu şansı düzgün kullanabilecek midir?


4. Stucco

Stucco

Bir kadın yeni evine sanat eseri asmak için bir delik açar. Tesadüfen bu delikten başka bir odanın varlığını öğrenir. Kadın diğer tarafta ne olabileceğini düşünmeye başlar. Bu sırada zihni her türlü senaryoyu ortaya döker ve içini bir korku basar.


5. Synthia

Synthia

Bir güncelleme sonrası robot asistan istekleri yerine getirmemeye başlar. Daha sonra bu robotlar neyin gerçek olup neyin olmadığını anlayamamaya başlar. Böyle bir ortamda robot ve insanların ilişkisi nasıl olacaktır?


6. The Candidate

The Candidate

Herkesin zihninde bir karanlık düşünce vardır. Bu düşünceler bastırılmış olduğu için bir problem oluşturmazlar. Peki ya bir gün bu düşüncelerin sesi hatta gücü olsa ne olurdu? Bu düşünceler yüzünden hayatımız nasıl değişirdi?


7. Cru

Cru

Jean çalışkan ve hırslı bir aşçıdır. İyi bir aileden gelen Jean, Michelin adında yıldızlı bir restoranda işe girer. Fakat buradaki düzen çok acımasızdır ve Jean'in de bu duruma ayak uydurması gerekmektedir. Bu durum mutfağın içinde ve dışında bir farklı olma savaşı yaratır.


8. FTL

FTL

Çok hızlı bir uzay aracı tasarlanmıştır. Öyle ki bu uzay aracı ışık hızından da hızlı gitmektedir. Bu uzay aracını test etmek için bir astranot seçilir. Fakat test sırasında uzay aracı beklenenden de uzağa gider. Peki bu astranot nasıl geri dönecektir?


9. Mascarpone

Mascarpone

Francis hayalperest bir makinisttir. Bir araba kazası Francis'i zalim mafya Mascarpone'nin dünyasına sürükler. Animasyonun ve gerçekliğin birleştiği bu filmi izlerken çok eğleneceksiniz. Peki Francis bu alışık olmadığı ve zalim dünyada ne yapabilecektir?


10. This Time Away

This Time Away

Nigel, geçmişin gölgesini ve kaybettiği ailesinin anılarını geride bırakamayan bir adamdır. Bu münzevi adamın rutini bir gün bozulur. Bu rutini bozacak şey ise beklenmedik şekilde bir anda karşısına çıkan ziyaretçidir.


11. CTRL Z

CTRL Z

Film Machestar'da sıradan bir kafede geçen zamanlar arası bir yolculuğu konu almaktadır. Umutsuz aşka tutulmuş bir mucit zaman makinesini icat etmeyi başarır. Bu sayede hayallerindeki kadını etkilemek için tükenmeyen şansı olacaktır. Peki bu yol gerçekten işe yarayacak mıdır?


12. The Replacement

The Replacement

Bir temizlik işçisi seçim gününde kendi klonunun başkan olmasından sonra hayatını düşünmeye başlar ve kendini kötü hisseder. Bunun üzerine ön yargıyı yıkmak ve sınıfçılığın yeni formunu bitirmek için bir mücadele başlatır. Bu toplumda klonlamaların etik boyutu kitleleri birbirinden ayırmıştır. Peki bu mücadele nereye varacaktır?


13. Plurality

Plurality

Film zamanda yolculuk yapanların aramızda dolaştığı bir dünyada geçiyor. Zamanda dolaşanlar aramızda saklanıyor ve hiç de dost canlısı değillerdir. Peki insanlar zamanda dolaşanların aramızda olduğu bu durumdan nasıl etkilenecek?


14. The Ocean Maker

The Ocean Maker

Film tüm denizlerin kuruduğu bir dünyada geçmektedir. Cesur bir pilot, denizlerin kurumasından sonra son kalan su kaynağı olan bulutların kontrolü için gökyüzü korsanlarına karşı mücadeleye girer.


15. Akide

Akide

Hakan Günday'ın Az romanından uyarlanan bu kısa film dünya çapındaki farklı festivallerde 10'a yakın ödülün sahibi olmuştur. Hande Türkel'in yönettiği bu filmde hayatta kalmanın bedeli olan yaşamaya devam etmek konu edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.