Anınızı Keyiflendirecek En Güzel Gain TV Dizileri | 2024

Birbirinden güzel içeriklerin yer aldığı Gain TV'deki dizileri bu içeriğimizde bir liste haline getirdik. İşte Gain TV'de yer alan en iyi diziler.
Anınızı Keyiflendirecek En Güzel Gain TV Dizileri | 2024

Yeni yeni hayatımıza dahil olan ve içerisindeki eserler ile de insanların kalplerini çalan Gain TV'nin dizilerini sizler için derledik. Bünyesinde barındırdığı ve insanların severek izlediği Gain Tv'nin 12 dizisi sizlerle... 

1. Cezailer

Gain TV Dizileri
Psikiyatrist Mert, bir deney için akıl hastası taklidi altına girerek kendisini akıl hastanesine yatırtır. Amacı doktorlara hasta olmadığını ispatlayarak oradan çıkmaktır. Bu durum altında kariyeri üzerine yaptığı deney artık işin içinden çıkılamayacak bir hal almaya başlar.

TürDram
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularYiğit
Özsener
Rıza
Kocaoğlu
Esra Bezen
Bilgin

2. Aslında Özgürsün

Gain TV Dizileri
Belgin ve Berna, toplumun ve erkeklerin koymuş olduğu kurallara karşı çıkan 40 yaşındaki iki kadındır. Farklı ortamlardan farklı hayatlar yaşayan lakin benzer sorunlar ile mücadele etmek zorunda kalan iki kadın, özgürlük için büyük bir savaş vermektedirler. Erkeklerin ve toplumun baskıları altındayken kimlik arayışına girmeleri ise düşünüldüğünden de daha zor olaylarla karşılaşılmasına neden olur.

TürDram
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularDeniz
Çakır
Bade
İşçıl
Alican
Yücesoy

3. Metot

Gain TV Dizileri
İş görüşmelerinin ne kadar zor ve stres dolu geçtiğini bilmeyen yoktur? Hayatınızı belki de geleceğinizi şekillendirecek bir iş görüşmesi için varınızı yoğunuzu ortaya koymaya hazırsınızdır. Dizimizde iş görüşmesi üzerine çağrılan dört aday bulunmaktadır. Bu adayları işe almak için ise şirket karanlık, gizemli ve acımasızlıklarla dolu bir test yapmaktadır.

TürDramGizem
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSerkan
Keskin
OyuncularSerkan
Keskin
Şebnem
Hassanisoughi
Mustafa
Kırantepe

4. Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

Gain TV Dizileri
Bir anne düşünün. Kızının tedavisi olmayan hastalığına bir çare bulabilmek için elinden geleni yapmaya hazır olan bir anne… Yogadan şaman ritüellerine kadar, sülük tedavisinden yoksun beslenmeye kadar her türlü yolu annemiz denemektedir. Çözüm ise hiç kimsenin beklediği gibi gitmezken hem macera hem de uzmanların tonlarca görüşlerine şahitlik edeceksiniz.

TürBelgesel
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularDilara
Koçak
Pravin
Kaushal
Özden
Kurnaz

5. Bizi Ayıran Çizgi

Gain TV Dizileri
Sinem, İstanbul’da var olan bir terör saldırısında hayatını kaybeden genç bir kadındır. Sinem’in ölüm haberi ile her geçen gün hayattan ve gerçeklikten kopmaya başlayan sevgilisi Sinan’in ise akıllara durgunluk veren bir planı bulunmaktadır. Sinem’i hayat çizgisinden ayıran döneme geri dönerek Sinem’in hayatını kurtarmaya çalışacaktır.

TürDram
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularHazal
Subaşı
Ozan
Dolunay

6. Ayak İşleri

Gain TV Dizileri
Tecrübeli bir misyoner olan Vedat’la birlikte felsefe konusunda büyük eğitimlere sahip olan ve siyaseten doğrucu konulara parmak atan Evren; zengin bir iş adamının son derece önemli bir işine atanırlar. Gözlerini kapatıp görevlerine adanan bu uyumsuz ikili, yeni bir maceraya atılmaya hazırlardır. Lakin görevde olduğundan da çok kendi içlerinde çatışmaya başlarlar.

TürAksiyonKomedi
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularÇağlar
Çorumlu
Şebnem
Sönmez
Güven Murat
Akpınar

7. 10 Bin Adım

Gain TV Dizileri
Eski bir sevgiliyle arkadaş kalabilir misiniz? Uzun süreden beri arkadaş olan Ezgi ve Mehmet her gün birlikte 10 bin adım atmaya karar verirler. Bu kadarı bile garip olan durum gitgide daha da karmaşık hale gelecektir. Çünkü bu yürüyüşten daha garip bir şey varsa o da başka bir eski sevgiliyle karşılaşmaktır.

TürKomediDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2020
OyuncularEngin
Günaydın
Devin Özgür
Çınar
Buğu Selen
Somer

8. Orta Kafa Aşk

Gain TV Dizileri
İlişiler her zaman karmaşıktır. Peki ya ilişkinizin her anında spor yorumcuları yorumlar yapsaydı neler hissederdiniz? İki spor yorumcusu olan Fikri ve Mesut, Semih ve Selin’in aşklarını, kavgalarını, heyecan dolu anlarını ve kıskançlıklarını an be an takip ederek yorum yapmaktadırlar.

TürKomediRomantik
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularCengiz
Bozkurt
Engin
Hepileri
Can
Sipahi

9. Özelden Yürüyenler

Gain TV Dizileri
Cem bir reklam ajansında çalışmaktadır. Ajansa Sinem diye bir kız gelir ve Cem ondan etkilenir. Cem arkadaşlarından taktikler alsa da işler istediği gibi gitmez. Sinem'de ilk günün dedikodularını arkadaşlarıyla paylaşır. Geyik, entrika, aşk dedikodu gibi her türlü işlerin döndüğü bu diziyi eğlenerek izleyeceksiniz.

TürKomediRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularNursena
Yılmaz
Yiğit
Kalkavan
Özgür
Uysal

10. Ex Aşkım

Gain TV Dizileri
Bu dizide tesadüf eseri yolları kesişen eski sevgililerin hikayeleri anlatılıyor. Her bölümünde farklı oyuncuların ve değişik hikayelerin anlatıldığı bu yapımı izlerken kendinizden bir parça görmeniz de mümkün.

TürKomediRomantik
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularOnur
Şirin
Yiğit
Kiracı
Sahra
Sas

11. Terapist

Gain TV Dizileri
Çetin uzun süreden beri terapistlik yapan bir adamdır. Bir gün grup dersi verdiği danışanlarına terapiyi başka bir meslektaşına devredeceğini söyler. Çünkü karısı olan Leyla'nın hastalığı gitgide kötü bir hal almaktadır. Çetin o akşam evine döner fakat kötü bir sürprizle karşılaşır.

TürSuçDramGizem
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularMuhammet
Uzuner
Murat
Kılıç
Zeynep
Çamcı

12. Beni Kendimden Koru

Gain TV Dizileri
Kemal usta ve etrafında şekillenmiş CG kültürü yıllardır büyüyerek devam etmektedir. Şampiyon CG sürücüsü olan Umut ve onun yanında yetişmiş genç Emir birbirleriyle yarışmaya karar verirler. Fakat bu yarış izlediğiniz hiçbir şeye benzemeyecek. Daha önce eşi benzeri görülmemiş bir yarışa hazır mısınız?

TürBelgeselSpor
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularÖzgür
Meriç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.