Bakış Açınızı Değiştirecek En İyi Gain TV Belgeselleri

Yeni yılla beraber hayatımıza giren Gain TV, ücretsiz içerikleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeye başardı.
Bakış Açınızı Değiştirecek En İyi Gain TV Belgeselleri

Uzun süredir aramızda olan ve içerisinde barındırdığı eserler ile insanların sevgisini kazanmış olan Gain TV belgesellerini sizler için derledik. Bu içeriğimizde birbirinden farklı konuya değinen 10 Gain Tv belgeseli sizlerle. 

1. Şaka Bir Yana

Gain TV Belgeselleri
Herkesi güldüren stand-up’çıların hayatını hiç merak ettiniz mi? Bu belgesel ile onların hayatında var olan gerçekleri izleyeceksiniz. Stand-up etkinliğine nasıl başladıkları, bu işin sırları, sahnede yaşadıkları komik ya da korkunç anlar, kulislerinde var olan sohbetler ve daha fazlasını bu belgesel ile öğrenmeniz mümkün.

TürBelgesel
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularEmrah
Kaman
Buse Sinem
Iren
Cem
İşçiler

2. Victoria’s Secret: Melekler ve Şeytanlar

Gain TV Belgeselleri
Victoria’s Secret markasını ve meleklerini bilmeyen yoktur. Lakin bu markanın CEO’su olan milyarder Les Wexner’in tahrik edici bir hikayesi olduğunu öğrenseniz ne hissederdiniz? Belgesel yönetmeni tarafından titizlikle hazırlanmış olan belgeler, melek görünümlü karanlık dünyanın altındaki tüm sırları sizlere sunmaktadır.

TürBelgesel
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMatt
Tyrnauer
OyuncularMichael
Gross
Sara
Zofko
Cindy
Fedus-Fields

3. A Tribute to Her Majesty the Queen

Gain TV Belgeselleri
İkonikleşmiş hale gelen Kraliçe II’inci Elizabeth’ın yakın zamanda toprağa girmiş olması herkesi onun gençliğine doğru bir yolculuğa başlatmıştı. Elizabeth’in çocukları, çalışanları ve tanınmış yüzler ile yapılan röportajlar bu belgesel ile sizlerle. Kraliçenin yıllarca sakladığı koleksiyonundan arşiv görüntüleri ve çok daha fazlası sırları aydınlatmaya hazır olun.

TürBelgesel
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSallt
Norris
OyuncularTony
Blair
David
Cameron
King
Charles III

4. İstanbul’a Sürgün

Gain TV Belgeselleri
Ülkenizi kaybettiğinizi ve artık savaşmaya değil yaşamaya bile gücünüzün kalmadığını düşünün. Son yıllarda Türkiye’de fazlaca bulunan mültecilerin hayatları ile bu belgesel sayesinde sizlere sunulmaktadır. Özellikle de ülkelerindeki savaştan kaçarak İstanbul’a sığınmış, burada yuva ya da ev bulmaya çalışmış olan göçmenlerin yaşadıkları sizlerle.

TürBelgesel
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022

5. Beyaz Yaka

Gain TV Belgeselleri
İşçi sınıfı nedir ve neden böyle bir sınıf ayrımı vardır gibi sorular üzerine herkes az çok da olsa bilgi sahibidir. İşçi sınıfında yer alan eğitimli ve kentli bir bölüme Beyaz Yakalılar ismi takılırken, dışarıdan onların hayatı oldukça zengin, kültürel ve ayrıcalıklı görünmektedir. Lakin belgeselimizde işin aslının ne demek olduğu ve Beyaz Yakalılarının hayatında var olan türlü zorlukları inceleyeceksiniz.

TürBelgesel
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2021

6. I am Gen Z

Gain TV Belgeselleri
Herkesin tonlarca kez yorum yaptığı, yaptıkları yorumlar ile kimi zaman tutarlı sonuçlar elde ettiği kimi zaman ise ne dedikleri anlaşılmadı Gen Z neslinin yaşamı sizlerle. Uzmanların röportajları ile Z kuşağının internetteki varlığı aracılığıyla dijital devrimin toplumu, beyinlerini ve ruh sağlıklarının nasıl işlediğini izleyeceksiniz. Dijital devrimin getirdiği zorluklara karşı Z kuşağının nasıl tehlikelere tanık olduğunu öğreneceksiniz.

TürBelgesel
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenLiz
Smith
OyuncularJamie
Bartlett
Leslie
Carr
Tracy
Denniz-Tiwary

7. Stray

Gain TV Belgeselleri
Türk toplumunda güvenliği hiçbir şekilde olmayan sokak köpeklerinin yaşamına adım atmaya ne dersiniz? Bağımsızlığını ilan etmiş olan Zeytin, geceleri şehirde maceradan maceraya atılmaktadır. Koruyucu olan Nazar, çevresinde var olan insanlar ile kolayca arkadaş oluyor ve utangaç köpek yavrumuz Kartal ise kendisine bakmakta olan güvenlik görevlileri ile yol arkadaşlığı kuruyor. Bu üçlünün İstanbul sularında hayatta kalma maceraları ile sizlere bu belgesel ile sunuluyor.

TürBelgesel
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenElizabeth
Lo
OyuncularZeytinNazarKartal

8. Ele Güne Karşı

Gain TV Belgeselleri
MFÖ grubunu duymayan, şarkılarını bir kere bile dinlemeyen ya da grup üyelerin solo eserlerine bakmayan bir insan yoktur. Elli yıla aşkın bir süredir sadece Türkiye’de değil Dünya’da da ayakta kalmış olan en uzun soluklu müzik grubu MFÖ’nün yayınlanmamış görüntüleri bu belgesel ile sizlerle. Sahne arkasında yaşananlar, konser öncesi hazırlık ve üyelerin solo zamanlarına kadar her şey sizinle.

TürBelgeselMüzikal
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenTunus Ozan
Korkut
OyuncularMezhar
Alanson
Özkan
Uğur
Fuat
Güner

9. Tenere

Gain TV Belgeselleri
Agadez, Nijer’den yola çıkıp ardından büyük çölü geçerek Libya ve Avrupa’ya ulaşan Afrikalıların gerçek hikayesini sizlere sunuyor. Belgesel boyunca Agadez ve arkadaşlarının büyük bir kamyon ile yapmakta oldukları zorlu yolculuklara tanık olurken, Afrikalıların bu durum ile nasıl başa çıktığını da incelemeniz mümkündür. Berbat derecede zor olan doğa koşullarının yanı sıra, susuzluk, fiziksel ve psikolojik sorunlarla mücadele girişimleri sizlerle.

TürBelgesel
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2020

10. Çek-Çek

Gain TV Belgeselleri
Her gün sokakta yanından geçip gittiğiniz insanlara dikkat ediyor musunuz? Belgeselimizde kimi kağıt toplamayı sanat gören insanlar sizlere sunulmaktadır. Son dönemlerde artışta olan atık kağıt işçilerinin hayatları, hayatlarında yer alan zorlukları ve bu zorluklarla mücadele etme girişimlerini izleyeceksiniz. Özellikle de 12 yaşından bu yana toplayıcılık yapan ve bir yandan da üniversite okumuş olan Salih’in hayatının tüm detaylarını izleyeceksiniz.

TürBelgesel
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMahmut
Toraman
OyuncularMehmet
Göçer
Tahsin
Karaman
Dinçer
Mendillioğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.