Gain Medya Kimin, Ücreti Ne Kadar? Gain TV Hakkında

Yeni yılla beraber hayatımıza giren video yayın platformu Gain hakkındaki tüm bilgileri derledik.
Gain Medya Kimin, Ücreti Ne Kadar? Gain TV Hakkında

Gain Medya

gain tv

Gain TV, 2020 yılında kurulan bir video yayın platformudur. Bu içeriğimizde Gain TV hakkında merak edilen soruların cevabını araştırdık. İşte Gain TV kimin, nasıl kullanılır ve ücretli mi gibi soruların cevabı.


Gain TV Kimin?

gain kimin sahibi

Gain TV'nin arkasında eskiden Filli Boya'nın sahibi olan Gözde Akpınar vardır. 1980 yılında İstanbul'da doğan Gözde Akpınar'ın babası ise Filli Boya'nın kurucusu olan Celal Akpınar'dır. Gözde Akpınar lise eğitimini Saint Joseph lisesinden, üniversite eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme-İktisat bölümünden aldı. Bölümünü İngiltere'deki Portsmouth Üniversitesi'nde tamamlayan Gözde Akpınar 2003 yılında Betek Boya'da çalışmaya başladı.

Gözde Akpınar, 2005 yılında babasını kaybetmesinin ardından bir süre boyunca şirketin yönetimine geçmedi. 2008 yılında ilk kez Filli Boya'da Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Gözde Akpınar sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdi. 2015'de Bilim Kampı, 2016 yılında ise Filli Kadın Ustalar projesini gerçekleştiren Gözde Akpınar nasıl bir yönetici olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiştir.


Gain TV Nedir?

gain nedir

Zamanımızın çoğunu evde geçirmemizle beraber daha çok dijital yayın platformuyla karşılaşmaya başladık. Tasarım açısından Netflix gibi platformlara benzese de Gain TV dikey bir arayüze sahiptir. Bu sayede telefonlar için daha uyumlu olan bu platform sahip olduğu içeriklerle dikkatleri çekmeye başladı. Platform, Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı, MFÖ Belgeseli ile Ele Güne Karşı ve Terapist gibi yapımlarla izleyiciyi kendine çekmeyi başarmıştır.


Gain TV Nasıl Kullanılır?

gain nasıl kullanılır

Her platformda olduğu gibi Gain TV'yi de kullanmak istiyorsanız üye olmanız gerekiyor. Platformun kullanışı ise çok basittir. Gain TV, kategorilere ayrılmış tasarımı sayesinde yayın servislerini daha önce hiç kullanmamış birinin bile rahatlıkla alışabildiği bir platform olmayı başarmıştır. Karşınıza çıkan listeden dilediğiniz yapıma tıklayarak platformu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Diğer yayın servisleri gibi izlediğiniz yapımı dilediğiniz zaman durdurup başlatabildiğiniz platformun bu özelliği kullanıcıları tarafından takdir edilmektedir. Ayrıca bu platformu laptop ve PC üzerinden de kullanabilirsiniz.


Gain TV Nereden İndirilir?

gain tv nereden indirilir

Gain TV yeni bir platform olmasına rağmen işletim sistemlerine tam destek sağlamaktadır. Platformu Google Play Store, App Store ve App Gallery üzerinden indirebilirsiniz. Kısa süre önce platform Android TV ve Apple TV'ye de gelmiştir. Bu sayede yayın servisini tüm elektronik cihazlarınız üzerinden izleyebilme imkanınız olmuştur.


Gain TV Ücretli mi?

gain ücretli mi

Türkiye yeni bir dijital yayın servisiyle daha tanıştı. Fakat bu yayın servisinin diğerlerinden farkı ücretsiz olmasıdır. Ücretsiz olması sayesinde daha fazla kişiye ulaşabilen Gain TV, içerisindeki yüzlerce içerikle kullanıcılarına keyifli bir deneyim yaşatmak istemektedir. Tek yapmanız gereken ise mobil uygulaması ya da internet sitesi üzerinden Gain TV'ye üye olmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.