Gain Medya Dizisi Terapist İzleyici Yorumları & Dizi Analizi

Birbirinden güzel ve kısa içerikler oluşturan Gain Medya’nın Terapist adlı dizisini inceleyerek sizler için içerik haline getirdik.
Gain Medya Dizisi Terapist İzleyici Yorumları & Dizi Analizi

Gain Medya'nın Dizisi Terapist Hakkında İnceleme

30 Aralık 2020 tarihinde faaliyet göstermeye başlayan Gain Medya’nın yayınlanmış olduğu orijinal içeriklerden biri olan Terapist hakkında bilgi toplayarak sizlere dizinin oyuncu kadrosunu, konusunu, yapımcısını ve IMDb puanını derledik. İşte Terapist hakkındaki detaylar.

Gain Medya Terapist Hakkında Bilinenler

1.  Terapist ilk olarak 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmaya başlamştır. Dizi uzunluğu şu anlık 1 sezon ve 5 bölümden oluşmaktadır. Dizinin ortalama bir bölümü ise sadece 10 dakikadır.

Terapist Çıkış Tarihi


2. Dizi fragmanı Gain Medya YouTube hesabından 29 Aralık 2020 tarihinde yayınlanmıştır, yayınlanan fragman 93.890 kişi tarafından görüntülenip oldukça olumlu yorumlar almıştır.

Terapist Fragman


3. Türk yapımı dram ve gizem dizisinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Muhammet Uzuner (Çetin), Murat Kılıç (Armağan), Zeynep Çamcı (Ayşe), İlayda Alişan (Özlem), Dolunay Soysert (Berna), Çağdaş Onur Öztürk (Kerem).

Terapist Oyuncu Kadrosu


4. Bu kısa kısa süren dizinin yönetmen koltuğunda 43 yaşında olan ve Onun Filmi (2018), Mavi Dalga (2013) yapımları ile kendini kanıtlamış olan Zeynep Dadak otururken dizinin yapımcıları ise, Serkan Çakarer ve Tolga Afşin Kaya.

Terapist Yönetmen


5. Yerli dizi Terapistin sinematografisi Feza Çaldıran, Müzikleri ise Kardeşim Benim (2016), Kardeşim Benim 2 (2017), Kötü Çocuk (2017) ve Seni Gidi Seni (2017) filmlerinde yer almış olan Cem Öget tarafından hazırlanıyor.

Terapist Yapımcı


6. Terapist dizisinin konusu ise Çetin kendi içinde sorunlar yaşarken gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır, bunun yanı sıra bir terapist olan Çetin aynı zamanda danışanlarının yardımına koşmaya çalışır. Onların acıları ve durgunlukları ile mücadele etmeye çalışan Çetin’in neler hissedeceğini ise hep birlikte izleyeceğiz.

Terapist Konusu


7. 10 dakika uzunluğundaki bölümleri ile ilgi odağı olan Terapist çıkması üzerinden az bir vakit geçmesinden doları IMDb üzerinden sadece 135 kişinin verdiği oy ile 8,3 puan almıştır. Biz NeOldu yazarları olarak izlediğimiz diziyi oldukça beğendiğimizi söyleyebiliriz.

Terapist Konusu ımdb


Gain Medya Terapist Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Gain Medya'yı devamlı karşıma çıkmasıyla indirdim telefona. Kısa süreli bölümlerle hap gibi ilaç gibi geldi. Hiç yormuyor. Direkt terapist dizisi dikkatimi çekti zaten. Pıt pıt izleyi verdim hemen. Yabancı yapımlar Freud diye dizi yaptılar bir halta benzemedi affedersiniz. Oyunculuklar doyurucu, diyaloglar da şiir gibi akıyor. Atmosferine çok uyuyor, çok beğendim. Hem düşündürüyor, hem görsel olarak tamamlıyor. İçerisine polisiye de katmışlar tam benlik olmuş. 


👤Agah Aydın'ın bir Tweeti ile haberdar olduğum, kısacık bölümlerden oluşan, senaryosu hoş, oyunculukları daha da hoş bir dizi. Psikoloji hakkında sadece kulaktan duyma bilgilere sahip bir birey olarak yayınlanmış olsaydı otuz bölüm izlerdim bu akşam. Yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyor, katilin kim olduğunu deli gibi merak ediyorum. Tahminim terapist katil.


👤 Genelde ilk bölümünü sevdiğim dizilere sadakatle bağlanmışlığım oldu. Sadakatten kastım düzenli her gün izlemişliğim, uzun ara verdiysem şayet gerekirse baştan başlayıp tekrar izlemişliğim oldu. Tabi böyle bi davranışı Türk dizileri için yapmam komik olurdu. Birkaç kaliteli yapımı tenzih ediyorum. En son severek izlediğim tek yerli yapım Behzat Ç.'ydi. Tam ümidi kesmiştim ki bu diziye denk geldim. 


👤 Hem psikolojiyi hem de polisiyeyi seven birisi olarak resmen benim için düşünülmüş de oluşturulmuş diyebileceğim Gain dizisi. Dizide, karısının katilini bulmaya çalışan bir psikiyatrın ya da psikiyatristin artık hangi söylem doğruysa hikayesini izliyoruz. Şu ana kadar üç bölüm yayınlanmış, üçünü de izledim. Oyunculuklardan mı yoksa diyaloglardan mı olduğunu tam anlayamadığım şekilde bir hamlık var gibi dizide. 


👤 Son zamanlarda en heyecanlandıran, tadını insanın damağında bırakan dizilerden. Katil kim ? Sorusu ve cevabı çok umrumda değil açıkçası. Bir psikiyatrist olarak karakterler ve terapi ortamı çok hoşuma gitti. Tabii ki bunda Dr. Altan Eşsizoglu'nun senaryo danışmanı olması çok büyük bir etken. Bu yapımda o beklediğim doğallığı yakaladım sanki. 


👤 Skeç tadı alıyorum diziden. Kahretsin ama öyle. Oyuncuların hepsi çok iyi, jest mimik.. 6 oyuncu da belirgin bir biçimde canlandırıyorlar karakterlerini. Ama o skeç tadını veren şeyin ne olduğunu anlayamıyorum. Sinemanın mutfak kısmıyla ilgilenenler şuraya bir iki yorum girerler umarım. Ama yine de takip etmeye devam edeceğim.


👤 Bir grup terapisti olarak kurgusunu hayli merak ettiğim ancak daha başlangıçta bir miktar hayalkırıklığı yaratan, Gain TV yapımı, psikolojik gerilim türü yerli dizi. Elbette dizinin odak noktası grup terapisi tekniği değil, ki bu konuda oldukça saygın bir isimden danışmanlık alınmış fakat çok temel hatalar göze çarpıyor. Karakterlerin sahip olduğu psikolojik arkaplan oldukça sağlam sunulmuş. Kadro ve kurgu çok güzel.


Gain Medya Terapist Dizisi Oyuncuları ve Başrolü

Muhammet Uzuner – Çetin

Türk tiyatro, sinema oyuncusu ve yönetmen olan Muhammet Uzuner bu güne kadar 10’dan fazla yapımda rol almıştır. Bu yapımların arasında Bir Zamanlar Anadolu’da, Halef, Küf ve Taş gibi filmler bulunmaktadır. Muhammet Uzuner şu anda 55 yaşında.

Muhammet Uzuner – Çetin


Dolunay Soysert – Berna

2008 yılında Benim Annem Bir Melek, 2018 yılında Elimi Bırakma dizileri ile kendini iyice tanıtmış olan oyuncu bu zamana kadar Orada ve Veda gibi filmlerde de rol almıştır. Şimdiye kadar 35’ten fazla yapımda görev yapan güzel oyuncu şu anda 47 yaşındadır.

Dolunay Soysert – Berna


Çıkış Tarihi: 1 Ocak 2021

Kategori: Suç, Gizem, Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.