G Noktası Problemine Aşı Tedavisi

Kadınlara cinsel ilişkide haz aldıran G noktası ile ilgili ilerleyen yaşlarda bazı problemler yaşanıyor. Bu problemler yüzünden çoğu kadının cinsel hayatı bitme üzerine kadar gelebiliyor. İşte bu konuda bilim dünyası tedavi yöntemini açıkladı...
G Noktası Problemine Aşı Tedavisi

Kadınlarda cinsel doyumun en yoğun hissedildiği yerlerden biri G noktasıdır. Bu nokta vajinanın 2-3 cm iç kısmında yer alan yoğun sinir dokularından oluşmuş bir alandır. Bu G noktası kadınların cinsel ilişkiden alacağı hazzı belirler. Vajinanın 2-3 cm içerisinde, üst duvarda bulunan anatomik alan, cinsel ilişkide ve cinsel ilişki isteğinde vajinanın içinde belirgin bir hal alır. Bu G noktası da salgı yapan skene bezleriyle bağlantılıdır. Bu nedenle penis bu alana değdiğinde kadın orgazm olur.

g-noktasi.jpg

G Noktası Problemi Nedir?

Kadınların ileri yaşlarda genellikle yaşadığı en büyük problem cinsel doyumsuzluktur. Kadınlarda cinsel ilişkide doyumu sağlayan G noktası ilerleyen yaşa bağlı olarak etkisini kaybeder ve cinsel doyumu engeller. Bu konu üzerinde uzun yıllardır yapılan araştırmalar sonunda bu bölgenin dolgu maddesi genişletilip, belirgin hale getirilmesi mümkün. Bunun için bilim dünyasının ürettiği aşı sayesinde kadınlar sağlıklı cinsel yaşamlarına tekrar geri dönebilecek.

asi.jpg

Aşı Tedavisi Başlıyor

Uzun yıllardır yapılan araştırmalar sonucu geliştirilen bir aşı ile kadınlar eski cinsel hazlarına kavuşabilecek. Üstelik bir iki dakika içinde gerçekleşen bu operasyondan sonra günlük aktivitelerinize devam edebilir, hatta cinsel ilişkiye dahi girebilirsiniz. Lokal anestezi ile yapılan bu iğne ile 6 ay süresince etkisini sürdürüyor. 6 ay sonunda tekrardan yaptırabileceğiniz bu aşının hiçbir yan etkisi de bulunmuyor.  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.