Futbolda Yaşanan En Büyük 10 Takım İçi Kavgası

Futbol, sadece karşı rakiple değil takım içinde de mücadele gerektirir. Ancak kimi futbolcular kendi takım arkadaşıyla, hocasıyla kavga edebilecek kadar bu mücadeleyi abartmayı başarıyor. İşte yeşil sahalara damga vuran en büyük 10 takım içi kavgası...
Futbolda Yaşanan En Büyük 10 Takım İçi Kavgası

Futbol, içerisinde değişik duyguları barındırmasından dolayı yeşil sahalarda birçok olaylarla karşılaşılabiliyor. Rakip oyuncularla kavga, hakemlerle kavga, taraftarların saha içine müdahalesi hemen her zaman karşımıza çıkabiliyor. Bu sorunların hepsi maçın verdiği hırs duygusundan kaynaklı. Peki ya birbirine giren takım arkadaşları… Aynı takım oyuncuları neyin hırsına kapılarak birbirine girmiş olabilir? İşte sizlere bu konuda 10 büyük örnek...

Mario Balotelli & Roberto Mancini 

balotelli-mancini.jpg

Manchester City takımının asi çocuğu Balotelli, antrenman sırasında takım arkadaşı Sinclair’a sert bir müdahalede bulundu. Sinclair, yerde acılar içinde kalınca Mancini Balotelli’ye çok sert tepki gösterdi. İkilinin itişmeye başladığı sırada takım arkadaşlarının araya girmesi olayların büyümesinin önüne geçti.


 

Joey Barton & Jamie Tandy

barton-tandy.jpg

2004 yılında yılbaşı partisinde Manchester City oyuncuları eğlenmek için bir araya geldi. Ancak gecenin sonu umulduğu gibi bitmedi. Jamie Tandy, o gece Barton’un gömleğini şaka amaçlı sigarayla deldi. Bunu gören Barton çılgına döner ve akıl almayacak bir hareket yaparak Tandy’nin gözüne purosunu sokmaya çalıştı. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle yatıştırılan olayda Tandy’nin gözü bu hale geldi.


 

Felipe Melo & Albert Riera

melo-riera.jpg

2011 yılının lig şampiyonu Galatasaray, Manisaspor ile yapılacak olan Süper Final’in antrenmanını çift kale maç ile sürdürüyordu. Maçın bitiş düdüğü çaldıktan sonra Melo’nun gelişine vurduğu top Riera’nın yüzüne geldi. İkili arasında başlayan sözlü tartışma soyunma odasına da taşındı. Oda da Riera’yı sıkıştıran Melo, Riera’nın kaşını yardı.


 

Zlatan Ibrahimovic & Oguchi Onyewu

ibrahimovic-onyewu.jpg

2011 yılının Kasım ayında basına kapalı bir antrenman gerçekleştiren Milan takımı, sürpriz bir kavgayla antrenmana başladı. Isınma hareketlerinin ardından anlaşılamayan bir sebepten dolayı İbrahimovic ile takım arkadaşı Onyewu küfürleşmeye başladı. Takım arkadaşları olayları yatıştırmaya çalışsa da kavgaya engel olamadı.


 

Joey Barton & Ousmane Dabo

barton-dabo.jpg

2007 yılında Manchester City’de top koşturan Barton, idman sırasında takım arkadaşı Ousmane Dabo’yu tekme tokat dövdü. Bu kavga nedeniyle acil toplantı kararı alan City kulübü yöneticileri, Barton’a 4 ay futboldan men cezası verdi ve ardından takımdan gönderdi.


 

Arjen Robben & Franck Ribery 

robben-ribery.jpg

2013-2014 yılı Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münich ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Münich’in iki süper kanat oyuncusu Robben ve Ribery, maç esnasında tartışma yaşadılar. Maç bitiminde soyunma odasının yolunu tutan iki futbolcu, orada da tartışmalarına devam edince olay kavgaya dönüştü ve Ribery, Robben’e yumruk attı.


 

Lee Bowyer & Kieron Dyer

bowyer-dyer.jpg

2005 yılının Nisan ayında Newcastle United evinde Aston Villa’yı ağırladı. Kendi evinde 3-0 yenilen Newcastle takımından Bowyer ile Dyer anlaşmazlık yüzünden bir anda sahanın ortasında birbirlerine girdi.


 

İbrahim Toraman & İbrahim Üzülmez

uzulmez-toraman.jpg

2010-2011 sezonunun 21. haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Topun iki kale arasında gidip geldiği maçta Ankaragücü devreyi 1-0 önde kapattı. Soyunma odasının yolunu tutan iki takım oyuncuları, teknik adamlarından taktikler alacaklardı. Ancak durum hiçte beklenildiği gibi olmadı. Soyunma odasına gelen Beşiktaş futbolcusu İbrahim Üzülmez, birden “Kimse bana küfredemez” çıkışını yaptı. Kimsenin anlam veremediği bu sözden sonra Üzülmez, takım arkadaşı İbrahim Toraman’ın yanına giderek iki yumru attı. Takım oyuncuları araya girerek Üzülmez’i sakinleştirmeye çalıştı.


 

Arda Turan & Caner Erkin 

arda-caner-001.jpg

2010-2011 sezonunun ilk yarısına damga vuran olay Arda Turan ile Caner Erkin kavgası oldu. Antrenman esnasında top kapma oyununda Caner Erkin takım arkadaşı Arda Turan’a sert bir müdahalede bulundu. Ardından çıkan tartışma bastırılamayınca iki oyuncu birbirine girdi ve Caner Erkin’in dudağı patlattı.


 

Craig Bellamy & John Arne Riise

bellamy-riise-001.jpg

Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde evinde Barcelona’yı ağırlayacaktı. Maç son bir gün kala takımın iki yıldız futbolcusu Bellamy ve Riise birbirlerine girdi. Çok sinirlenen Riise, aracındaki Golf sopasını alarak Bellamy’nin üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleştirilen iki futbolcu daha sonra barıştılar. Ertesi gün bu iki futbolcu da Barcelona’ya gol atma başarısı gösterdi.   

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.