Futbol Tarihinin İnanılmaz Hataları

Her an her şeyin yaşandığı futbolda, öyle hatalar yapılıyor ki inanmak mümkün değil. İşte o inanılmaz hatalardan bazıları...
Futbol Tarihinin İnanılmaz Hataları

cska-moskova.jpg

Doping Dosya Hataları

CSKA Moskova’da forma giyen iki oyuncu Sergey İgnasevic ile Aleksey Berezutski doping testleri pozitif çıkınca ülke gündemi karıştı. Ancak birkaç gün sonra yapılan inceleme sonucu oyuncuların dopingli olamadığı, dosyalardaki birkaç hata sonucu dopingli olarak görüldüğü anlaşıldı.


patrick.jpg

Bir Oyuncu Kaydı 24 Puana Neden Oldu

2001-2002 sezonunda St. Patrick Athletic takımı, bir oyuncusunu kayıt ettirmeden sahaya sokunca 9 puanından oldu. Ancak daha sonra oyuncularını kayıt ettirdiklerinde ise bu kez geç kayıttan dolayı 15 puanından oldu.


gonzalo-chori.jpg

Mallorca Sayıyı Eksik Yazınca

2007 yılında İspanya La Liga kulüplerinden Mallorca inanılmaz bir hata yaptı. Chori Castro kadrosuna katan Mallorca sözleşmeye 18 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi yerine yanlışlıkla '18 bin Euro’ya serbest kalır' maddesi yazdı.


yobo.jpg

Sekreterden İnanılmaz Hata

Nijerya’nın teknik direktörü Slasla, olimpiyatlarda özellikle kadroda Yobo’yu görmek istiyordu. Ancak antrenörün sekreteri Yobo’yu kadroya eklemeyi unutunca Slasla, Yobo’dan yararlanamadı.  


kore-milli-takimi.jpg

Kore'de Oyuncu Sayısı Karmaşası

2010 Dünya Kupası’na Kore takımının kadro sayısı damga vurdu. İtalyan gazeteci, Kore’nin dört oyuncusundan haber alınamıyor haberinden sonra FIFA’da işin içine girdi. Büyük bir olay olarak dünya gündemine oturan bu gelişmeyi Kore basın sözcüsünün yaptığı "Dünya Kupası için oynatılacak oyuncu sayısının 18 olduğunu sanıyorduk" açıklamasıyla olayın asıl yüzü anlaşıldı.


moutinho.jpg

Porto’dan İlginç Hata

Porto’dan Tottenham’a gitmek için hazırlanan Moutinho’yu için transfer tam gerçekleşti derken Portolu yöneticilerin bir hatasıyla transfer gerçekleşemedi.


a-milli-takim.jpg

İlk 11'de Bir Siyasetçi Var

Türkiye Milli Takımımızın 2016 Dünya Kupası için Brezilya ile oynadığı özel karşılaşmada futbolcu isimleri olamayacak isimlerle karıştırıldı. FIFA, kalecimiz Volkan Demirel’in isminin yerine Süleyman Demirel’i yazarken, stopere de Semih Kaya yerine Suat Kaya’yı yazdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.