Furkan Andıç Kimdir

Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide sergilediği performansı ile dikkatleri üzerine çeken Furkan Andıç, 4 Nisan 1990’da İstanbul’da dünyaya geldi.
Furkan Andıç Kimdir

Furkan Andıç Biyografisi

Lise eğitiminden sonra Ukrayna’ya gitti. İki yıl Ukrayna’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye geri döndü. Bilgi Üniversitesi’nde radyo ve televizyon programcılığı eğitimi aldı. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı eğitimi aldı. Oyunculuğa başlaması nedeniyle okulunu dondurdu. Kamera karşısına ilk kez Adını Feriha Koydum isimli dizi ile geçti. 

2012’de Adını Feriha Koydum isimli dizide rol aldı. Dizi, farklı sosyal statüde olan iki gencin yaşadığı aşkı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya, Çağdaş Ulusoy, Ceyda Ateş,Vahide Perçin, Metin Çekmez ve Cihan Okan yer aldı. 2011’de ise Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide Levent karakterini canlandırdı. Dizi, Desperate Housewiwes’ın uyarlamasıdır. Aynı sokakta oturan beş kadının yaşadığı komik ve entrika dolu olayları anlatılıyor. Dizinin başrollerinde ise Bennu Yıldırımlar, Evrim Solmaz, Songül Öden, Özge Özder, Ceyda Düvenci ve Serhat Tutumluer ve Melda Arat yer aldı. 

 

furkan-andic.jpg

 

2014’te ise Aşk Ekmek Hayaller isimli dizide Altan karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce biten bir aşkın yeniden alevlenmesini ve sonrasında yaşanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Müjde Ar, Burak Hakkı, Berna Laçin, Sinan Tuzcu, İrem Altuğ ve Furkan Andıç yer aldı. 2014’te ise Kaçak Gelinler isimli dizide yer aldı. Dizi, aynı gün farklı nedenlerden dolayı nikahı terk eden üç kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe ve Şenay Gürler yer aldı. 

 

Başrollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayçin Turan’ın paylaştığı 'Meryem' adlı televizyon dizisinde Savcı Oktay rolünü canlandırmaktadır.

Filmleri ve Dizileri : 

  • 2017- Meryem (Dizi)
  • 2016- Tatlı İntikam (Sinan) (Dizi)
  • 2015- Kırgın Çiçekler (Dizi)
  • 2014 - Kaçak Gelinler (Dizi) 
  • 2013 - Yağmurdan Kaçarken (Dizi) 
  • 2013 - Aşk Ekmek Hayaller (Dizi) 
  • 2012 - Umutsuz Ev Kadınları (Dizi) 
  • 2011 - Kolej Günlüğü (Dizi) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.