Funda Özkalyoncuoğlu Kimdir

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında sabah programı adı altında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının sunucusu Funda Özkalyoncuoğlu, İstanbul’da dünyaya geldi.
Funda Özkalyoncuoğlu Kimdir

Funda Özkalyoncuoğlu Biyografisi

4 kardeşe sahip olan Funda Özkalyoncuoğlu, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı. Okuduğu süre içerisinde Türk Hava Yolları’nın sınavlarına girerek başarılı oldu ve bir dönem THY’de çalıştı.

Mezun olduktan sonra birçok alanda kendisini gösteren televizyon sunucusu, at sporu ile ilgilendi ve spor alanında İstanbul il Spor temsilcisi oldu.

Funda Özkalyoncuoğlu, bir radyo programına katılarak kariyerinin dönüm noktasını oluşturdu. Katıldığı programda yaptığı konuşma sayesinde programa konuk olarak çıkartıldı ve kendisinde ışık gören yetkililer, teklif önererek Alem FM’de “Bonbon Funda ile Hayat” adlı program yapmasını sağladı. Sonraki yıllarda radyocu Cem Ceminay’ın programda eşi oldu.

Televizyon kariyerine 2011 yılında adım attı ve Star TV’de işe başladı. Program içerisinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı kısa süre sonra buradan istifa etti.

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı TV8 kanalından iş teklifi alan Funda Özkalyoncuoğlu, kendisine partner olarak Jess Molho’yu seçti ve sonrasında bu ikili TV8 ekranlarında ‘’ Aramızda Kalmasın ‘’ isimli programı sundu.

Funda, hayatı boyunca bir kere evlendi ve sonrasında boşandı. Bu evlilikten bir çocuk sahibi oldu.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.