Fuat Akdağ Kimdir

NTV Spor müdürü Fuat Akdağ, 1966 yılında Gümüşhane'de doğdu.
Fuat Akdağ Kimdir

Fuat Akdağ Biyografisi

Gümüşhane’nin merkezinde dünyaya gelen Fuat Akdağ’ın babası Tayyar Bey, annesi ise Dursen Hanım’dır.

Gümüşhane'de doğmasına rağmen burada kısa bir süre yaşayan Akdağ, Ankara'ya taşındı. Ankara'da ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra lisans eğitimini almak için üniversite sınavlarına girdi ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne kayıt oldu.

Fuat Akdağ Hangi Takımlı?

Fuat Akdağ Mesut Yar'ın CNN Türk televizyonunda sunduğu Talk Show programına katıldı. Ünlü spor yorumcusu ve yöneticisi Akdağ, programda eskiden " Galatasaraylı " olduğunu açıkladı. Konuşmasının devamında ise yaşanan spor olaylarından sonra çok önceden artık herhangi bir takımı desteklemediğini belirtti.

fuat akdağ kimdir

Fuat Akdağ’ın Kariyeri

Fuat Akdağ, aldığı eğitimden farklı olarak iş hayatına muhabir olarak başladı. İlk olarak devletin televizyonu olan TRT’de yer aldı. Çok kısa sürede ismini medya sektöründe duyurdu ve bu sayede dikkatleri üzerine çekti. TRT’den sonra ATV ekranlarına transfer oldu.

ATV ekranlarında kısa bir süre çalıştıktan sonra Türkiye'nin önemli haber kanallarından NTV'ye geçiş yaptı.

Fuat Akdağ'ın NTV ve NTV Spor Kariyeri

Fuat Akdağ, NTV'ye geçiş yaptıktan sonra bir süre bu kanalda önemli görevlerde bulundu. 2008 yılında ise NTV'nin spor kanalı olarak NTV Spor kuruldu. Spor programlarının başarılı ismi Akdağ, NTV Spor kanalı kurulur kurulmaz buraya geçiş yaptı.

fuat akdağ ntv spor programı

2018 yılı itibarıyla NTV Spor televizyonunda Spor Müdürlüğü görevini yürüten Fuat Akdağ, bir dönem Rıdvan Dilmen ile Not Defteri isimli programı sundu.

Günümüzde ise sabah saatlerinden Mehmet Demirkol ile Spor Servisi’ni sunmaya devam etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.