Fortnite Battle Royale Download & Sistem Gereksinimleri

Oyun piyasasını alt üst eden oyunlardan "Fortnite Battle Royale" hakkında tüm bilinmesi gerekenleri sizlere aktarıyoruz. Fortnite Battle Royal ücretsiz mi?
Fortnite Battle Royale Download & Sistem Gereksinimleri

"Fortnite Battle Royale", internet üzerinden çok oyunculu tabana sahip olan bir oyundur. Strateji üzerinden gerçekleştirilen savaşları ön plana çıkartmaktadır. Oyunun yapımcısı Epic Games olarak karşımıza çıkmaktadır ve şuan tüm oyun indirme platformlarından en çok indirilen ve oynanan oyun olarak popülerliğini korumaktadır. Peki, Fortnite Battle Royale download (indirme) nasıl yapılır? Fortnite Battle Royale ücretsiz indirilebilir mi? Fortnite Battle Royale sistem gereksinimleri nelerdir? İşte, tüm detaylarıyla Fortnite Battle Royale oyun incelemesi…

Günümüzde artık çevrimiçi yani online oyunlar rağbet görmektedir. Pubg, LOL, DOTA 2 ve Fortnite Battle Royale bu oyunların başında gelmektedir. Bu yazımızda ise sizlere Fortnite Battle Royale hakkında bilgilendirmede bulunacağız.

Fortnite Battle Royale modunda, her oyuncu kendi başına hayatta kalmak zorundadır. Oyun içerisinde yer alan bütün kullanıcılar silahsızdır ve eşit seviyededir. Herkesin oyunun başında kazmaya benzer bir eşyası bulunmaktadır ve bu eşya her vuruşta 10 darbe puanı almaktadır. Oyun içerisindeki tek amabızı amacınız silah, zırh, tuzak ve diğer gerekli eşyaları toplayarak karakterinizi güçlendirmek ve oyunun sonunda hayatta kalan tek kişi olmak.

fortnite battle royale oyunu

 


Fortnite Battle Royale Ücretsiz Oynanabilir mi?

Birçok kesim tarafından bu oyun “Parası olmayanların PUBG’si” olarak betimlenmektedir. Bunun sebebi ise PUBG’nin belli bir ücret karşılığında satın alınmasından kaynaklanmaktadır. Fortnite Battle Royale ise ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir.

Tabi ben, Fortnite hakkında yapılan yorumlara katılmıyorum. Taslak olarak son dönemlerde bütün oyunların birbirine benzerliği olsa da efekt ve oyun tasarımı yönünden Fortnite gerçekten çok başarılı bir oyun alt yapısına sahip. Dünyada yükselişte olan Fortnite Battle Royale, gelecek güncellemelerle PUGB ile yarışacak duruma da gelecektir.


Fortnite Download (İndirme)

Fortnite Battle Royale oyununu oldukça basit bir şekilde sisteminize yüklemeniz mümkün. Oyunu indirmek için yapmanız gereken tek şey aşağıda size vereceğimiz Fortnite Battle Royal indirme linkine tıklamak…

Sonrasında karşınıza “Hemen Ücretsiz Oyna” yazısı çıkacak. Bu bölüme giriş yaptıktan sonra üyelik oluşturmanız gerekecek. Burada isterseniz “Facebook hesabı” ya da “Google hesabı” ile üyelik oluşturabilirsiniz. İsterseniz de mail hesabınız üzerinden yeni bir üyelik oluşturabilirsiniz.

Bu işlemin ardından Fortnite Battle Royale Download (İndirme) işlemi gerçekleşecektir.

Fortnite Ücretsiz İndirmek (Download) İçin Tıklayın!

NOT: Fortnite Steam indirme linki diye birçok mesaj aldık. Maalesef, Fortnite Battle Royale oyunu henüz Steam üzerinden indirilmemektedir.

 


Fortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri (PC)

Yazımızın bu bölümünde sizlere Fortnite sistem gereksinimleri hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Bu bölüm Fortnite Battle Royal’e gelecek her yeni güncelleme ile değişecektir. Fortnite Battle Royale Update haberleri gösteriyor ki, oyunun GB ve sistem gerekesimleri her defasında artış göstermektedir. İpin ucu nereye kadar gidecek beraber göreceğiz. İşte, Fortnite Battle Royale sistem gereksinimleri…

Sorulan soruların en başında "Fortnite Battle Royale Kaç GB?" sorusu gelmektedir. Son güncellemelerle beraber Fortnite Battle Royale 18 GB'lık bir saklama alanına ihtiyaç duymaktadır. (2018-Nisan)


fortnite sistem gereksinimleri


Yukarıda yer alan tabloda Fortnite Battle Royale sistem gereksinimleri son güncel hali ile paylaşılmıştır. Okurlarımıza tavsiyemiz, kullandığınız cihazın sistem gereksinimleri minumum düzeydeyse yakın bir zaman içerisinde Fortnite Battle Royal önerilen sistem gereksinimleri yükseltin. Yukarıda da belirttiğimiz üzere, Fortnite battle royale  her geçen gün yeni güncelleme paketleri sunmaktadır. Güncellemeler ile değişen Fortnite sistem gereksinimlerini buradan takip edebilirsiniz.

Fornite Windows 10 Sistem Gereksinimleri

Yukarıda yer alan tabloda Fornite için en düşük sistem gereksinimi paylaşılmıştır. Tercih edilen sistem gereksinimleri ise Windows 10’a uyumludur ve aşağıdaki gibidir…

İşletim Sistemi: Windows 10 64 ya da daha üst bir versiyon

İşlemci: Intel Core i5-4690K @3.50GHz ve ya AMD FX-8370 @ 3.4 GHz ya da Eşdeğer bir işlemci modeli

RAM: 8 GB

Gerekli Boş Depolama Alanı: 20 GB boş alan

Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 660 ve ya AMD Radeon HD 7870 (En az 2 GB belleğe sahip bir ekran kartı modeli)

DirectX: DX 11 / Versiyon 11


Fortnite Mobile İndirme Nasıl Yapılır?

"Fornite mobile" ortamda da oynanmaktadır ancak şuan sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlarda yer almaktadır. "Fornite mobile sistem" üzerinden oynamak içinde bazı sistem gereksinimleri gerekmektedir. Peki, "Fortnite mobile download (indirme) nasıl yapılır?" ve sistem gereksinimleri nelerdir?

Fortniye mobile sistem üzerinden oynamak için iOS işletim sistemine sahip telefonunuz olması gerekmektedir. Aşağıda verilen Fortnite Mobile indirme linkine tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

iOS sisteminin gereksinimleri ise şöyledir;

  • İnternet bağlantısı
  • iOS 11 yazılım güncellemesi
  • Fortnite Mobile Çalıştığı cihazlar; iPhone SE, 6S, 7, 8, X, iPad Mini 4, Air 2, 2017, Pro
  • Fortnite Monile Desteklemediği Cihazlar; iPhone 5S, 6, 6 Plus, iPad Air, Mini 2, Mini 3, iPad Touch

Fortnite Sosyal Medya Hesapları ( Youtube, Facebook)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum