Football Manager 2022 Hileleri | FM 22 Sınırsız Para Hilesi

Her sene bir yenisinin çıktığı Football Manager 2022 oyununda hile yapmanın püf noktalarını yazımızda anlatacağız.
Football Manager 2022 Hileleri | FM 22 Sınırsız Para Hilesi

Sports Interactive tarafından geliştirilen, Sega’nın yayımcılığını üstlenmiş olduğu futbol teknik direktörlüğü simülasyon oyunu Football Manager 2022, 9 Kasım 2021 yılında piyasaya sürülmüştür. Microsoft Windows ve MacOS işletim sistemlerinde oynanabilen bu oyun konsollarda yoktur.

Futbol menajerliği denilince akla gelen ilk oyunlardan birisidir. Football Manager oyunda seçtiğiniz kulübün kaderi sizin elinizdedir. Yapacağınız hamleler, vereceğiz taktikler, oyun içerisinde takımın dizilişi ve daha birçok nokta sayesinde maçı kazanmak veya kaybetmek mümkündür.

Gerçek hayatta futbol menajerliği yapmaya en yakın deneyim sunan oyun şüphesiz Football Manager’dır. 2500’den fazla kulüp arasından hangisiyle başlayacağınızı seçebilir, Yönetim kurulunun hedeflerine odaklanabilir ya da kendi belirlediğiniz hedefleri yönetim kurulunun desteklemesine zorlayabilirsiniz.

Aynı zamanda Football Manager oyununda arkadaş arasında çeşitli ligler kurabilmekte mümkündür. Tüm bunları yapmak insanları yorabilir. Biz sizlere kısa yolu tercih edenler için Football Manager hilelerini göstereceğiz.

Football Manager 2022 Hileleri Nasıl Yapılır?

Bu oyunda hile yapabilmek için çeşitli yöntemler vardır. Bu yöntemlerden bazıları maç başlamadan önce kayıt alma, oyun içi editör satın alımı, Cheat Engine üzerinden hile yapma, hileli taktikler sayesinde oyunu kazanma ve menajer ekleyip kaldırmadır.

1. Maç Öncesi Kayıt

Football Manager oyununda en çok kullanılan hile şüphesiz budur. Maça başlamadan önce kişi kayıt alır ve maça başlar. Eğer maç önemliyse mutlaka bu hileyi yapmanızı öneriyoruz. Maçı kaybetmeniz durumunda başladığınız yerden tekrar yükleyin.

2. Cheat Engine Hilesi

Cheat Engine sayesinde transfer paranızı ve kulüp bütçesini istediğiniz şekilde artırabilirsiniz. Bu sayede en iyi oyuncuları takımınıza getirtebilir, liginizdeki herkesi eze eze oynayabilirsiniz. Cheat Engine programında hile yapmak ilk defa kullanacaklar için zor gelebilir.

3. Oyun İçi Editör

2020 oyunu ile gelen oyun içi editör hile gibi bir şeydir. Bu editörü satın alarak kulüplerin bütçesini, itibarlarını, oyuncuların sözleşmelerini, aldıkları maaşları değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda sakatlıklara da müdahale ederek kritik maçlarda avantaj sağlayabilirsiniz.

4. Menajer Ekle ya da Kaldır Hilesi

Satın almak istediğiniz bir oyuncu varsa ya da mevcut oyuncunuzu absürt fiyatlara satmak istiyorsanız kariyerinize 2. Menajer ekleyebilirsiniz. Yeni menajer ekleyerek pahalı oyunculardan bir takım oluşturun. Daha sonrasında bu oyuncuları en ucuz fiyattan orijinal menajer hesabınıza satın.

5. Hileli Taktik

Hileli taktikler sayesinde kazanma oranınız büyük ölçüde artıyor. Bu oranlara ulaşmak için sadece doğru oyuncularla oynamanız yeterli oluyor. İnternet üzerinden FM 22 hileli taktikleri aratarak her maçı kazanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.