Fırat Albayram Kimdir

Adanalı isimli dizide canlandırdığı Boncuk karakteri ile kamera karşısına geçen genç oyuncu, 11 Ocak 1985’te Aydın’da dünyaya geldi.
Fırat Albayram Kimdir

Fırat Albayram Biyografisi

Liseden sonra Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Daha sonra arkadaşları ile birlikte tiyatro kurdu ve sahnede yer aldı. Daha sonra kamera karşısına geçen Fırat Albayram, Adanalı isimli dizide Boncuk karakterini canlandırdı. Dizide çok yakın iki arkadaş olan Yavuz ve Ali’nin arası bazı olaylar nedeniyle bozulur ve ilişkileri kopar. Yıllar sonra yeniden karşılaşan Ali ve Yavuz birbirlerini çok farklı yerlerde görürler. Bu kez aralarında suçlu polis ilişkisi başlar. Dizinin başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Oktay Kaynarca ve Selin Demiratar yer aldı.

2011’de ise Kayıp Aranıyor isimli dizide Hasan karakterini canlandırdı. Dizi emniyetin kayıp şubesinde çalışan Yakup ve Asya’nın zamanla düzelen ilişkisini ve öz verili çalışmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Levent Üzümcü, İrem Altuğ ve Fırat Albayrak yer aldı. Daha sonra ise Suskunlar isimli dizide Hasan karakterini canlandırdı. Dizide işledikleri küçük bir suç nedeniyle ıslahevine yollanan 4 yakın arkadaş yıllar sonra bir araya intikam almak için gelirler. Aradan yıllar geçse de kader ortaklığının verdiği bağ ile birbirlerine sıkı sıkıya tutunanların hikayesini anlatan dizinin başrollerinde ise Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya ve Berk Hakman yer aldı.

2013’te ise Arkadaşlar Arasında  isimli filmde rol aldı. Bir arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için bir araya gelen 4 kafadar, alkolün de etkisiyle içlerinde kalanları, hayal kırıklıklarını ve aşklarını anlatmaya başlarlar. Filmin başrollerinde ise İbrahim Kendirici, Salih Bademci, Fırat Albayram ve Sertan Erçakan yer aldı. Aynı sene Merhamet isimli dizide Can karakterini canlandırdı. Dizi çok zor şartlar altında okuyarak avukat olmayı başaran ve eskiye dair her şeyi unutan Narin’in yaşadığı karşılaşma ile yaşadığı değişimi anlatıyor. Dizinin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Yasemin Allen, Burçin Terzioğlu ve Ahmet Rıfat Şungar yer aldı.

Rol Aldığı Filmler ve Diziler :

  • 2008-2010 - Adanalı (TV Dizisi)
  • 2011 - Kayıp Aranıyor (TV Dizisi)
  • 2011 - Sen De Gitme (TV Dizisi)
  • 2012 - Rakı Masası (Kısa Film)
  • 2012 - Suskunlar (TV Dizisi)
  • 2013 - 10. Köy Teyatora (Sinema Filmi)
  • 2013 - Arkadaşlar Arasında (Sinema Filmi)
  • 2013-2014 - Merhamet (TV Dizisi)
  • 2014- - Kaçak Gelinler (TV Dizisi)
  • 2014 - O Rüzgar (Sahildeki Adam)(Kısa Film)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.