Film ve Dizi Düşkünleri İçin Popcorn Time Browser Geldi

İnternet üzerinden film ve dizi izleyenlerin en çok ziyaret ettiği Popcorn Time uygulaması, şimdi kendisine özel tarayıcısı ile takipçilerinin karşısında...
Film ve Dizi Düşkünleri İçin Popcorn Time Browser Geldi

İnternet üzerinden dizi ve film seyredenlerin en çok tercih ettiği uygulamaların başında gelen Popcorn Time, takipçilerine daha iyi bir hizmet verebilmek için uğraşıyor. Şimdiye kadar yüzlerce film ve diziyi takipçileriyle buluşturan Popcorn Time, şimdilerde Popcorn Time Browser ile karşımıza çıkıyor.  

popcorn-tarayici.jpg

Popcorn Time Browser ile Torrent gibi birçok tehlike saçan uygulamalara artık gerek kalmıyor. Eski ya da yeni tüm dizi ve filmlere Popcorn Time Browser üzerinden kullanıcılar rahatlıkla ulaşabilecek. Bu yeni tarayıcı, yabancı film ve dizilerin altyazılarını isteyenler için internet üzerinden otomatik olarak buluyor ve filme ekliyor. Böylece Popcorn Time’ın, altyazı sorunu da ortadan kaldırmış oluyor.

popcorn-browser.png

Netflix altyapısı gibi çalışan Popcorn Time Browser’da film izlemek son derece basit. Tarayıcının ara yüzünde çok büyük değişiklikler bulunmuyor. Popcorn Time tarayıcısını çalıştırmak için komut penceresini açıyorsunuz ve oradan doğru çalıştırıyorsunuz. Popcorn Time Browser şimdilik Windows 7 ve üzeri işletim sistemleri ile çalışıyor. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.