FIFA 23 Hileleri | Fifa 23 Fut Coin ve Oyuncu Hilesi

Fifa 23 oyununda Offline ve Online hilelerin nasıl yapıldığını öğrenmek için yazımıza göz atabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
FIFA 23 Hileleri | Fifa 23 Fut Coin ve Oyuncu Hilesi

FIFA 23 Hileleri

Futbol oyunu denildiği zaman akla ilk gelen serilerden birisi şüphesiz FIFA'dır. Fifa 23 serinin 30. oyunudur. Oyunun ilk piyasaya sürülme tarihi 26 Eylül 2022'dir. EA her yıl düzenli olarak bir Fifa oyunu çıkarmaktadır.

EA hilecileri oyundan uzak tutmak için birçok hile önleme sistemi eklemiştir. Oyun zevkinizi bozmamak ve emek vererek oyunda ilerlemek için hile yapmamanızı öneriyoruz. Ancak yine de hile yapmak isteyen bireyler için bazı hile yöntemlerini derledik. 

Electronic Arts'ın piyasaya sürmüş olduğu futbol oyunu Fifa 23'ün hilelerini bulmak zordur. Biz sizler için Fifa 23'te çalışacak hileyi bulduk. Karşınızdaki rakibi kolayca ezmenizi sağlayacak Fifa 23 hilesini aşağıda bulabilirsiniz. İşte Fifa 23 hileleri;

Fifa 23 Offline Mod (Tek Oyunculu) Hilesi

Fifa 23 oyununda yapacağınız bu hileler kimsenin oyun zevkini bozmadığı için zararsız olarak görülür. Kariyer modunda veya diğer modlarda işinize yarayan bu hileleri yapmak Çok Oyunculu moda göre daha basittir. Tek oyunculu modda hile yapmak için tek yapmanız gereken oyun sürümüyle uyumlu bir Trainer indirmektir.

Trainer'ı indirdikten sonra eğer oyunu Steam üzerinden satın aldıysanız Kütüphane>FIFA23>Sağ Tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Göz At diyerek oyunun kurulu olduğu yeri bulun. indirdiğiniz Trainer'ı buraya yapıştırın ve açın. Son olarak oyunu başlatın. Bu kolay yöntem sayesinde Offline modda hilenin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Fifa 23 FUT Coin Hilesi

Fifa 23 oyununda FUT Coin hilesi yapmak için çeşitli sitelere başvurmanız gerekmektedir. Bazı hile sitelerinde Fifa 23'e özel yapılmış birçok hile bulunmaktadır. Bu hilelerden birisi de FUT Coin'dir. Hile sitelerinden Fut Coin veren hile programını bulduktan sonra yapmanız gereken birkaç adım vardır. İlk olarak programı RAR'dan çıkartmalısınız.

Daha sonrasında programı açmalı ve hesap bilgilerinizi girmelisiniz. Hesap bilgilerinizi girdiyseniz ne kadar Fut Coin istediğinizi kutucuğa yazın ve biraz bekleyin. Yükle butonuna basın, oyuna giriş yapın. Oyuna girdiğinizde istediğiniz Fut Coin miktarı hesabınıza yatacaktır.

Not: Yukarıda vermiş olduğumuz hileleri sadece bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox X, Xbox S, Xbox One, Android, iOS, Nintendo Switch gibi cihazlarda bu hileleri yapabilmeniz mümkün değildir. Microsoft Windows'a uyumlu hilelerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum