Feyat Asya Kimdir? & Hakkında Bilgi

1 Mayıs 1970 yılında Muş da dünyaya gelen Feyat Asya, Ak Partisine uzunyıllar önemli hizmetlerde bulunmuştur. Feyat Aysa hakkında ayrıntılı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Feyat Asya Kimdir? & Hakkında Bilgi

Feyat Asya Biyografisi

Ak Parti Belediye Başkanı adayları yavaş yavaş belirlenmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar sonrasında adaylar ortaya çıktı. Hafta boyu sürekli kulislerde geçen isimler netleşti. Ak Parti Muş ilinden adayı olan ismin Feyat Asya olduğu açıklanmıştır.

Feyat Asya Biyografisi


Feyat Asya Kimdir?

Bir Mayıs 1970’te Muş’ta dünyaya gelen Feyat Asya, öğrenim hayatının orta ve lise bölümünü Muş İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamış, lisans kısmını ise İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlamıştır. Ayrıca ek olarak İlahiyat programından mezun olmuştur. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Feyat Asya Kimdir


Feyat Asyanın Çalışma Hayatı

Feyat Asya çalışma hayatına 1991 senesinde Muş Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü içerisinde laborant göreviyle başlamıştır. Daha sonra 1995 senesinde Muş İl Müftülüğünde memuriyet görevinde devam etmiştir. Buradan ayrıldıktan sonra 2005 senesinde Personel Şefliğine geçmiştir ve 2007 senesinden bu yana aynı kurumunda ve görevinde Personel, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak çalışma hayatına devam etmiştir.

Feyat Asyanın Çalışma Hayatı


Feyat Asya’nın Sivil Toplum Çalışmaları

1997 ve 2013 yılları arasında Türkiye Diyanet Vakfı Muş Şube Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2002 ve 2011 yılları arasında Diyanet-Sen Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyelik ve Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 2001 ve 2013 yılları arasında Diyanet-Sen Muş Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 2012 2013 yılları arasında Memur-Sen İl Başkanlığı yapmıştır. 2011 ve 2013 yılları arasında Memur-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2011 ve 2013 yılları arasında Diyanet Spor Kulübü Kurucu Üyeliği yapmıştır. 2010 ve 2013 yılları arasında Muş Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2011 ve 2013 yılları arasında Muş Sivil Toplum Platformu Üyeliği yapmıştır.2012 ve 2013 yılları arasında Muş İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Kurucu Üyeliği yapmıştır.

Feyat Asya’nın Sivil Toplum Çalışmaları

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.