Fevzi Zırhlıoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

1962 yılında Elazığ ilinde doğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu. İşte Fevzi Zıhlıoğlu'nun biyografisi!
Fevzi Zırhlıoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Fevzi Zırhlıoğlu Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisinin il ve ilçe içerisindeki teşkilatlarında farklı kademelerde çalışan ve hizmet veren Fevzi Zırhlıoğlu, 27. yerel seçimler için 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi tarafınca Bursa ilinin Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir.


Fevzi Zırhlıoğlu Kimdir, Yaşı Kaçtır ve Nerelidir?

Fevzi Zırhlıoğlu 1962 yılında Elazığ ilinde dünyaya gözlerini matbaacı bir babanın oğlu olarak açmıştır. Fevzi Zırhlıoğlu şu anda 58 yaşında ve iki çocuk babası olmasına rağmen yaşını hiçbir biçimde göstermeyen karizmatik, asil ve koyu milliyetçi bir adamdır.


Fevzi Zırhlıoğlu Özel Hayatı

Fevzi Zırhlıoğlu özel hayatında iki çocuk babasıdır ve çok iyi bir baba olduğu bilinmektedir. Evlidir ve eşini çok seven ve sayan bir adamdır.


Fevzi Zırhlıoğlu Eğitimi ve Siyasi Durumları

Fevzi Zırhlıoğlu ilk, orta ve lise okullarının eğitimini doğduğu şehir olan Elazığ ilinde almıştır. Daha sonrasında üniversite okuma hayaliyle sınavlara çok iyi hazırlanan Fevzi Zırhlıoğlu, Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü 1980 yılında kazandı ve 1984 yılında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 3 yıl boyunca matbaa sektöründe olan babası sayesinde bir işletmeye sahip oldu ve orayı işletti. 3 yılın sonunda siyasete girmeye karar veren Fevzi Zırhlıoğlu, 1987 senesinden itibaren Milliyetçi Hareket Partisi ve Milliyetçi Çalışma Partisi’nin Yıldırım ilçe ve il teşkilatlarına bağlı olarak birçok kademede görev almıştır. Bu sıralarda uzun yıllarca da Milliyetçi Hareket Partisi Merkezinde Disiplin Kurulu içerisinde üyelik görevini de üstlenmiştir. Fevzi Zırhlıoğlu 2002 ve 2003 yılları arası Milliyetçi Hareket Partisi Bursa ilinin başkanlığını yapmıştır ve bu sayede 2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştur.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.