Fevzi Fırat Gözüyeşil Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyesi olan Fevzi Fırat Gözüyeşil hakkında tüm merak edilenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Fevzi Fırat Gözüyeşil'in biyografisi!
Fevzi Fırat Gözüyeşil Kimdir? & Hakkında Bilgi

Fevzi Fırat Gözüyeşil Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyesi olan Fevzi Fırat Gözüyeşil ismi son zamanlarda yine gündeme geldi. Böyle olunca da bu ismi duyanlar tarafından kimliği, okuduğu okullar, başarıları gibi pek çok bilgi de merak konusu oldu.


Fevzi Fırat Gözüyeşil Kimdir?

1984 yılında Adana ilinde doğduğu bilinen Fevzi Fırat Gözüyeşil okul yaşamı dışında memleketinden ayrılmamış bilfiil memleketi için çalışmıştır. Pek çok farklı ilgi alanı bulunan Fevzi Fırat Gözüyeşil’in judo, mezhepler tarihi, kampçılık, Ankara ve Ankara Tarihi ve Türkmen kültürü ile yakından ilgi olduğu biliniyor.


Fevzi Fırat Gözüyeşil’in Eğitimi

Kendini çok iyi yetiştirmiş olan Fevzi Fırat Gözüyeşil’in 2004 yılında Adana Anadolu lisesinden mezun olduğu biliniyor. Eğitim hayatına Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde devam eden Fevzi Fırat Gözüyeşil bu üniversiteden 2009 yılında mezun olmuştur. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Ticaret Hukuku üzerine yaptığı yüksek lisansını 2012 yılında tamamlayan Fevzi Fırat Gözüyeşil yine Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Özel Hukuk üzerine yaptığı doktorasını bu yıl içerisinde tamamlamıştır.. Tüm bunların yanında halihazırda Anadolu Üniversitesi’nde İktisat bölümüne ve Ankara Üniversitesi’nde ise İlahiyat Fakültesindeki ihtisasına devam etmektedir.


Fevzi Fırat Gözüyeşil’in Aktif Bulunduğu Organizasyonlar

Genç yaşına rağmen pek çok kuruluşta aktif olan Fevzi Fırat Gözüyeşil içinde bulunduğumuz yılın Mart ayından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi’nde Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya başladı. 2014 yılından 2016 yılına kadar Türk Hukuk Enstitüsü Genel Merkezi Disiplin Kurulu Başkanlığı yaptı. 2013 - 2016 yılları arasında Türkiye Oryantiring Federasyonu Hukuk Kurulu Üyeliği görevini üstlendi.  2014 - 2016 yılları arasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde Genel Başkan Danışmanlığı ve Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu. Türk Hukuk Dergisi Yayın Kurulu Başkanlığı görevini 2014 - 2015 yılları arasında yapmıştır. Türk Hukuk Enstitüsü’nde 2007 - 2008 yılları arasında Gençlik Komisyonunda, 2009 - 2012 yılları arasında ise Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunmuştur. 

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.