Fatmagül Fakı Kimdir

Survivor isimli programla tanınmaya başlayan Fatmagül Fakı, 1990'da Konya'da dünyaya geldi.
Fatmagül Fakı Kimdir

Fatmagül Fakı Biyografisi

Konya'da dünyaya gelen Fatmagül Fakı, lise eğitiminden sonra Aydın Üniversitesi'nde Grafik Tasarımı üzerine eğitim aldı. Kısa bir süre hostelikle de ilgilenen Fatmagül Fakı, Survivor isimli yaışmaya katılmasıyla tanınmaya başladı. Günümüzde ise Güneş'in Kızları isimli dizide Didem karakterini canlandırmaktadır. 

 

2013'te Survivor isimli yarışmada yer aldı. Zorlu ada şartlarında her hafta yapılan elemelerde kazanmaya çalışan oyuncuların yer aldığı programın birincisi Hilmi Cem İntepe oldu. Genç oyuncu daha sonra ise Yapışık Kardeşler isimli filmde Tülay karakterini canlandırdı. Film, doğuştan yapışık doğan iki kardeşin yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ayberk Atilla, Erdal Tosun ve Suat Sungur yer aldı. 

 

2015'te Güneş'in Kızları isimli dizide Didem karakterini canlandırdı. Dizi, ikinci evliliğini yapan Güneş isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Miray Akay, Burcu Özbek ve Tolga Sarıtaş yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2014-Yapışık Kardeşler
  • 2015-Güneşin Kızları

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.