Fatih Yumak Kimdir? & Hakkında Bilgi

1984 Yılında Bayburt da dünyaya gelen Fatih Yumak, Ak Parti'ye uzun yıllar hizmet eden Türk Siyasetçiler arasında yer almaktadır.
Fatih Yumak Kimdir? & Hakkında Bilgi

Fatih Yumak Biyografisi

Fatih Yumak, 1984 tarihinde Bayburt ilinde dünyaya geldi. Eğitim hayatının büyük kısmını Bayburt ilinde tamamlayan Fatih Yumak, lisans eğitimi için Ankara'ya gelerek burada lisans eğitimini almıştır. İş ve siyasi hayatı boyunca da Anadolu'nun farklı bölgelerinde kalarak hem siyasi hayatında hem de iş hayatında büyük başarılar elde etmiştir. Fatih Yumak, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Fatih Yumak Biyografisi


Fatih Yumak Eğitim Hayatı

Fatih Yumak, ilk ve ortaokul tahsilini doğduğu yer olan Bayburt ilinde tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca hep başarılı bir öğrenci olan Fatih Yumak, lisans eğitimi için Ankara'ya gelmiştir. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde alan Yumak, Uluslararası İlişkiler Bölüm mezunudur. Lisans eğitimini de başarı ile tamamladıktan sonra yüksek lisans derecesini de almaya hak kazanmıştır. Yüksek lisans eğitimi için Trabzon Avrasya Üniversitesi'ni tercih eden Fatih Yumak burada Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Fatih Yumak Eğitim Hayatı


Fatih Yumak İş Hayatı

Fatih Yumak, genç yaşlarından itibaren ticaretle uğraşarak iş hayatına büyük katkı sağlamıştır. Özellikle, lisans eğitiminden sonra yüksek lisans eğitimine kadar Uluslararası İlişkiler Araştırma Topluluğu (UAT) içerisinde yer almış ve bu toplulukta etkin başarılar göstermiştir. Fatih Yumak almış olduğu eğitimle beraber genellikle ticari hayata atılmış, ticari hayatı boyunca AKP teşkilatında da aktif bir şekilde görev almıştır. Farklı topluluk ve dayanışma derneklerinde de üyeliği bulunan Fatih Yumak, Ak Parti teşkilatının önemli bir üyesidir.

Fatih Yumak İş Hayatı


Fatih Yumak Siyasi Hayatı

Fatih Yumak ilk olarak eğitim hayatını tamamladıktan sonra siyasi hayata atılmıştır. Yüksek lisans eğitiminden sonra siyasette aktif bir rol alan Yumak, AKP teşkilatının pek çok farklı üyeliğinde ve komisyonunda bulunmuştur. Son olarak ise 13 Eylül 2017 tarihinde AKP teşkilatında Bayburt İl Başkanlığı görevine getirtilmiştir.

Fatih Yumak Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.