Fatih Şahin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili olan Fatih Şahin, 1979 yılında Çanakkale Çan’da doğmuştur. Bu içeriğimizde Fatih Şahin hakkında merak edilenleri derledik.
Fatih Şahin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Fatih Şahin Biyografisi

1979’da Çanakkale Çan’da doğdu. Baba adı Feti, anne adı Saliha'dır. Halen AK Parti Genel Sekreterliği görevini yürütmekte olan Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

fatih-sahin-biyografisi.jpg


Fatih Şahin'in Eğitim Hayatı

Çan İmam-Hatip Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Serbest Avukatlık yaptı.

fatih-sahinin-egitim-hayati.jpg


Fatih Şahin'in Çalışma ve Siyasi Hayatı

Gençlik Kolları Genel Sekreterliği ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24. Dönemde Ankara Milletvekili olarak seçildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, Türkiye Etiyopya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı, Anayasa Komisyonu Üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Sözcülüğü ve AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağan Büyük Kongrede MKYK üyesi seçildi. 26. Dönemde tekrar Ankara Milletvekili seçilerek Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı oldu. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

fatih-sahinin-calisma-ve-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.