Pandeminin Parlayan Yıldızı İzmit Gökçeören!

FD INVEST GROUP'un kurucusu Fatih Dağ, pandeminin parlayan yıldızı İzmit Gökçeören'e yaptığı yatırımlarla doğal yaşam hayalini hayata geçiriyor.
Pandeminin Parlayan Yıldızı İzmit Gökçeören!

İş İnsanı Fatih Dağ ile 2022'de Yapacağı Yatırımları Konuştuk

Ülkemizin hemen her şehrinde konut stoklarının hızla erimesine karşılık inşaat firmalar her geçen gün yeni projeler ortaya koyarken bu durum pandemi ile beraberinde yatırım enstürmanlarında gözle görülür bir değişikliğe gidildiğini gösteriyor. 

Geçtiğimiz dönemlerde yatırımcıların özellikle konut satışlarına olan talebi ön plana çıkarken, Covid 19 pandemisi ile beraberinde bu durum hem yatırımcıları hem de normal vatandaşları daha kırsal, sakin ve doğa ile iç içe olabilecekleri yerlere itmeye başladı. 

2020 yılından itibaren yatırımcıların arsa ve tarlaya olan ilgisi artış gösterirken bu durum günümüzde neredeyse salgın öncesi olan talebin tam 30 katına ulaştı. Yapılan araştırmalarda, uzmanların görüşü de artık talebin bu yönde olduğunu doğruluyor. Hatta yatırım uzmanları pandemi sonrası ciddi anlamda ilgi gören arsa, tarla, bağ, bahçe vb. alanların artık çok daha fazla gelir getireceğini söylüyor. 

FD INVEST GROUP'un kurucusu Fatih Dağ, İzmit Gökçeören'e yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettirirken şimdilerde 2022 yılı ve önümüzdeki yıllarda hayata geçirmek istediği yatırımlarından bahsetti.

Otomotiv ve inşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Dağ, geçtiğimiz yıllarda her bütçeye uygun milyonluk araçlardan ekonomik modellere kadar binlerce müşteriye AFD Motorlu Araçlar bünyesinde verdiği hizmetle büyük ses getirmişti. 

Pandemi ile beraberinde son zamanlarda arsa yatırımlarına bulunan Fatih Dağ, özellikle yatırımlarını gerçekleştirdiği Kocaeli ilinin İzmit ilçesine bağlı Gökçeören bölgesinin ilerleyen süre zarfında yatırımcıların göz bebeği haline geleceğini söylüyor. 

İstanbul'un Kalabalığından Bunalanlar İçin Doğal Yaşam Avantajı!

Her geçen gün arsa, tarla, bağ ve bahçeye olan talebin artış göstermesi ile beraberinde birçok vatandaş, kalabalık şehirlerden uzaklaşarak doğa ile iç içe daha sakin yaşam alanları arayışına girdi. Özellikle giderek artış gösteren nüfus oranıyla İstanbul bu illerin başında geliyor! 

TÜİK verilerine göre 2021 yılında bir önceki yıla göre 378 bin 448 kişi artarak 15 milyon 840 bin 900 kişiye ulaşan İstanbul nüfusu, Türkiye'nin toplam nüfusunun yaklaşık %18,71'ine ev sahipliği yapıyor. Trafik, ses, kalabalık derken birde 2020 yılının Mart ayında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını, birçok yatırımcının arsa ve tarlalara olan talebini artırdı. 

Hal böyle olunca İstanbul'dan uzaklaşmak isteyen, birkaç gün dahi olsun kafa dinlemek isteyen vatandaş, aynı zamanda ilerleyen süre zarfından bulunduğu bölge ve çevresel faktörler doğrultusunda değer kazanacak yeni yatırım alanları arayışına girdi. 

Trabzonlu iş insanı Fatih Dağ, son yıllarda İstanbul'da meydana gelen yoğunluktan kaçmak isteyen yatırımcılar için FD INVEST GROUP bünyesinde yaptığı saha araştırmaları neticesinde doğa ile iç içe çiftlik hayatı yaşayabileceğiniz İzmit'in en uygun yatırım bölgelerinden biri olduğuna karar verdi.

İstanbul kalabalığından boğulan, ama bu eşsiz tarihi ve konumu itibari ile dünya kültür mirası şehri İstanbul'dan her şeye rağmen vazgeçemeyenler için İzmit'in Gökçeören mahallesinde doğa ile iç içe huzur dolu bir çiftlik hayatı hayalini gerçekleştirmek isteyen Fatih Dağ, "koy kenara değerlenir" mantığından sıyrılarak yatırımcılarının isteklerine göre kullanıma hazır hale getirilmiş taş ev, bungalov, villa, çiftlik, hobi bahçesi ve daha birçok farklı seçenekleri müşterinin isteğine göre hayata geçiriyor. 

950 Dönüm Arazi Yatırımı

Toplamda 950 dönümlük araziler doğa ile iç içe yaşamayı amaçlayan yatırımcıların için ışık vaad ediyor. Her bütçeye uygun arsa seçenekleriyle İzmit Gökçeören doğa ile iç içe yeni yaşam alanınız olabilir! Bir dönümden 50 dönüme kadar farklı arsa seçenekleriyle %5'den %40'a kadar yapılaşma imkanı sağlıyor. FD INVEST GROUP kurucusu Fatih Dağ, insanların bölgeyi keşif etmesi için yardımcı olduklarını da dile getiriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.