Fall Guys Sistem Gereksinimleri (2024)

Fall Guys nedir? sorusuna yanıt oluyoruz. İşte Fall Guys sistem gereksinimleri ve kaç gb hakkında her şey.
Fall Guys Sistem Gereksinimleri (2024)

Fall Guys Sistem Gereksinimleri Nedir?

Devolver Digital Games geliştirilen Fall Guys, günümüzün en popüler oyunları arasında yer almaktadır. Sinir bozucu ve aynı zamanda eğlenceli bir oyun Fall Guys, sizlere tüm duyguları aynı anda yaşatabilmektedir. Birbirinden zor parkurlarıyla yediden yetmişe herkesin oynayabileceği bir oyun olan Fall Guys, ilk olarak 16 Mayıs 2018’de piyasaya sürülmüştür. Peki ya Fall Guys sistem gereksinimleri nelerdir? Sizlere ayrıntılı bir şekilde Fall Guys hakkına bilgileri sunacağız. Fall Guys kaç gb? İşte Fall Guys hakkında her şey.

Fall Guys Sistem Gereksinimleri Nedir


Fall Guys Nedir?

Fall Guys, 60 adet oyuncunun bir araya gelerek parkurları rekabet içerisinde geçmeye çalıştığı bir oyundur. Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki adet modu bulunan Fall Guys, günümüzde oldukça popüler hale gelmiş bir oyundur.

Oyunda asıl amacınız rakiplerinizden önce bitiş çizgisine ulaşmaktır. Elbette tahmin ettiğiniz üzere parkurda sizi engelleyen birçok unsur bulunuyor. Sadece parkurda ki zorluklar değil, rakiplerinizde sizi engelleyebilmektedir. Oyun ilk bakışta çok eğlenceli gelebilir fakat içerisinde ki rekabet sinirlerinizi zorlayabilir. Bu nedenle oyuna girmeden önce mutlaka sakin bir havada olduğunuzdan emin olun.

Fall Guys Nedir


Fall Guys Kaç Gb?

Fall Guys, öncelikle rengarenk bir oyun diyebiliriz. Bu nedenle sahip olduğu depolama alanı fazlasıyla ideal durumdadır. 60 kişinin aynı süre içerisine yarışması oyunun dahili depolama alanının artmasını sağlıyor. Fall Guys, yaklaşık 2 GB depolama alanına sahiptir. Bu alan gerçekten de diğer oyunlara nazaran çok az. Bilgisayarınızı zorlayacak bir depolama alanı istememektedir.

Fall Guys Kaç Gb


Fall Guys Sistem Gereksinimleri

Sahip olduğu oynanış biçimi ve grafik kalitesiyle oldukça eğlenceli bir oyun olan Fall Guys’ın sistem gereksinimlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte Fall Guys sistem gereksinimleri hakkında bilgiler.

Fall Guys Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 or AMD equivalent
  • Ram: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon HD 7950
  • Depolama Alanı: 2 GB

Fall Guys Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7 or AMD Ryzen 3 2200g
  • Ram: 16 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce 940m or AMD RX 570
  • Depolama Alanı: 4 GB

Fall Guys Sistem Gereksinimleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum