Falda Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zürafa görmek ne demek? Falında zürafa çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zürafa neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zürafa Görmek Ne Demektir?

Kahve falında zürafa görmek romantik ve duygusal zamanlar demektir. Kişinin aşk yaşamında hareketlilik olacağına yorumlanır. Falında zürafa gören kimse için usta falcılar, sevgilisiyle ya da eşiyle romantik buluşmalar ya da organizasyonlar yapılacağını söyler. Bu güzel dakikalar aralarında olan sevgiyi pekiştirecektir. Arada sırada yapılacak böyle basit fakat anlamlı faaliyetler duyguların yoğunlaşmasına katkı sağlar.

Kimi falcı için falda zürafa görmek inatçılık demektir. Zürafanın uzun boynuna atıfta bulunularak fal sahibinin dik başlılık yapacağına yorumlanır. Bu falcılara göre kişi istemediği ve işine gelmeyen durumlarda oldukça inatçı olacaktır. Bu inatçılık iş konusunda faydalı olsa da özel yaşamda ve sosyal çevre içinde uyum sorunlarına sebep olacaktır. Bu yüzden aradaki ince çizgiyi kaçırmamaya özen göstermelidir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda zürafa çıkması düşmanlara ve rakiplere karşı avantajlı olmak demektir. Bu yorumculara göre kişi aldığı önlmelerle ve yaptığı çalışmalarla girdiği rekabette her zaman önce olacaktır. Kimi yorumcuya göre ise rakiplerinin durumundan ve düşmanlarının oyunlarından önceden haberi olacak ve buna göre hazırlığını yaparak galibiyeti elde edecektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum