Falda Zirve Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zirve görmek ne demek? Falında zirve çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zirve neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zirve Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zirve Görmek Ne Demektir?

Falda zirve görmek rayına oturmak demektir. İş ve aşk hayatınızın rayına oturacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında zirve çıkan kimse için; sevdiği kimse yoksa aradığı aşkı buşacak, sevdiği kişi ile aralarında sorunlar varsa çözecek, iş hayatında önüne konan engelleri aşacak, sıkıntılı konularda başarı gösterecek ve kendini kanıtlayacak diye rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında zirve görmek farklı yorumlanır. Zirvede insan silüetine benzer bir silüet varsa zirvedesiniz demektir. Bu şu an bulunduğunuz yeri gösterir. Zirvede tek başına insan şekli yalnızlaşmaya işarettir. Bulunduğunuz durum pek çok kişinin istediği durumdur. Eğer etrafınızda farklı şekiller çıkmamışsa o zaman işiniz zor demektir. Yanınızda başka ufak şekiller varsa sizi destekleyenlerin olduğuna yorumlanır ve o zaman daha rahat olacağınız anlamına gelirç

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda zirve çıkması sosyal hayatta ve iş hayatında başarılı olacaksınız demektir. Bu yorumcular azimli olursanız çalışıyorsanız iş hayatında terfi alacak ve daha iyi imkanlara kavuşacaksınız derler. Çalışmayan kimseler için de sosyal yaşantısında tanınan kimse olacağı ve saygı göreceği söylenir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.