Falda Zincir Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zincir görmek ne demek? Falında zincir çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zincir neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zincir Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zincir Görmek Ne Demektir?

Falda zincir görmek, geçici sorunlar demektir. Bu sorunların gelip geçici olduğu ve çok kafaya takmamak gerektiği söylenir. Usta falcılara göre falında zincir gören kimse çalışıyorsa iş yerinde birtakım sorunlar yaşar. Bu sorunlar moralini bozacaktır fakat onları çok fazla takıntı haline getirmemelidir çünkü geçicidir. Aynı şekilde hastalık için de geçerlidir. Fal sahibinin başından geçecek hastalıklardan bahsedilir. Bu hastalıklar hafif hastalık şeklinde olacaktır.

Kimi falcı ise daha karamsardır. Falda zincir çıkması haksızlığa uğramaktır der. Bu falcılara göre haksızlık ve adaletsizlik karşısında epey uğraşacaksınız denir fakat bu direniş hızlı bir sonuç getirmeyecek ve sizi çok yıpratacaktır. Eğer azimli şekilde yılmadan devam ederseniz bu adaletsizliği çözeceksiniz derler. O yüzden bu aralar azimli olmanız gerekmektedir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise kahve falında zincir görmek bağlılık demiştir. Onlara göre zincir aradaki bağın kuvvetlenmesine işarettir. Falda nasıl çıktığına ve etrafında hangi şekiller olduğuna bağlı olarak fal baktıran kimse için ailesiyle, sevgilisiyle, dostlarıyla ve akrabalarıyla olan bağları kuvvetlenecek diye rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.