Falda Zil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zil görmek ne demek? Falında zil çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zil neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zil Görmek Ne Demektir?

Falda zil görmek, stres demektir. Fal sahibinin oldukça stresli günler geçireceğine yorumlanır. Usta falcılara göre falında zil gören kimse kendine yeni hobiler edinmelidir çünkü mevcut sıkıntılar her zaman artacaktır ve kişiyi çok yıpratacaktır. Artan sorumlulukları, ödemeleri, borçları derken kişi kafasında sürekli bunları düşünür olacaktır. Kafasını farklı düşüncelere yönlendirmezse sinirleri daha fazla yıpranacaktır. Bu sebeple kendine yeni hobiler edinmeli ve kafasını dağıtmaya çalışmalıdır.

Kimi falcı için kahve falında zil görmek dedikodu demektir. Gürültülü çalgı aletlerinin genelinde olduğu gibi falda çıkan zil de asılsız laflar manasına gelir. Bu falcılara göre fal sahibi hakkında asılsız haberler ortaya atılacak ve dedikodusu yapılacaktır. Fal sahibi sabırlı olmalı ve onlarla mücadelesine devam etmelidir. Sonunda kimin haklı olduğu zaten anlaşılacaktır. Ayrıca falcılar der ki fal baktıran kimse aldığı haberlerin doğru olup olmadığını iyi öğrenmelidir. Bunu öğrenmeden başka kimselerle konuşursa dedikoduyu yayan kimse o olacaktır. Sonra kendisi zararlı çıkacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda zil çıkması düğün demektir. Yakın olduğunuz bir arkadaşınızın ya da akrabanızın düğününün yaklaştığını gösterir. Bol bol eğlenecek ve kurtlarınızı dökecek böylece stresinizden kurtulacaksınız yorumu yapılır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.