Falda Zeytin Dalı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zeytin dalı görmek ne demek? Falında zeytin dalı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zeytin dalı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zeytin Dalı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zeytin Dalı Ne Demektir?

Falda zeytin dalı görmek, müjdeli haber demektir. Kişinin güzel haberler alacağına ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında zeytin dalı gören kimse; çalışıyorsa patronundan ödül veya zam alır, çalışmıyorsa iş bulacaktır, emekliyse eşinden hediye alacaktır, uzun süredir görmediği arkadaşlarından hayırlı haberler alacak ve mutlu olacaktır.

Kahve falı yorumcularına göre kahve falında zeytin dalı çıkması barış manasına gelir. Onlara göre aynı gerçek hayattaki anlamıyla yorumlanmalıdır. Fal baktıran kimsenin dargın olduğu kimseler ile arasının düzeleceği yorumunu yaparlar. Ayrıca düşman olan kimseler de artık peşini bırakacak ve kişi rahatlayacaktır.

Kimi falcı ise falda zeytin dalı görmek hakkında aşk demiştir. Bu falcılara göre, falda elinde zeytin dalı olan insan görmek yakın zamanda aşık olacağınız kişiye işaret eder. Bekar kimseler için bu fal hayırlıdır ve aradığı aşkı ve evlenecekleri kişiyi bulacakları zaman yakındır diye rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.